Denizli’de bir internet kafe işleten bir kadın, işe aldığı elemanların sürekli olarak izin istemesi ve işten ayrılması üzerine hazırladığı esprili ilanla yeni eleman arıyor.
Denizli’nin Sırakapılar Mahallesi’nde bulunan Ablanın Yeri İnternet Kafe’yi işleten Nihal Eren, işe aldığı elemanlarının sürekli olarak izin istemesi ve işten ayrılmasının ardından çareyi internet kafenin camına astığı ilanla eleman aramakta buldu.
ŞAŞIRTAN İLAN
İşletmeci internet kafenin camına astığı ilanda, "Her gün beli, yanı ağrımayan, kaynanam gibi domuşup kalmayan, sevgilisiyle kavga edip depresyona girmeyen, halamın kızı ölmüş diye 2 güne bir izin istemeyen bayan eleman aranıyor" yazdı.
BAŞVURULAR ARTTI
Görenlerin şaşkın bakışlarla okuduğu ilanı yazan internet kafenin sahibi Nihal Eren ise astığı ilanın ardından çalışmak için başvuranların arttığını söyledi. Daha önce çalışan elemanlarla sürekli sıkıntı yaşadıklarını belirten Eren, "Çalışan elemanların hepsinin ayrı ayrı sorunları vardı. Tüm sorunları bir araya getirdik. Böyle bir ilan yapıştırdık. Şimdilik faydası olmadı. Çalışmak için gelen yine sorunlu bir şekilde geliyor. Belki de biz çok ince eleyip sık dokuyoruz. İlana yazdıklarımızı yapmayacak eleman aranıyor ancak hala bulunamadı" dedi. İlanın ardından çok kişinin çalışmak için geldiğini ifade eden Eren, "En son bir tane eleman ben hep geleceğim dedi. 3 gün geldi. Dördüncü gün izin istedi. Bu yüzden elemansız kaldık. Benim hala bu özellikleri taşımayan eleman bulma umudum var. Ancak şöyle de bir sorun var. Kimsenin işe ihtiyacı yok galiba. Herkes çalışamadan kolay para kazanmak istiyor" dedi.
Nihal Eren iş arayanların kendisiyle irtibata geçmesini ancak ilandaki maddelere dikkat etmesi gerektiğini sözlerine ekledi.