Seçim çalışmaları çerçevesinde Denizli Ticaret Odası'nı (DTO) ziyaret eden AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, önümüzdeki 5 yıllık dönemde gerçekleştirmek istedikleri projeleri açıklayarak; "Biz hazırız milletimizden görev bekliyoruz" dedi.

AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Seçim çalışmaları çerçevesinde DTO Yönetim Kurulu Üyeleri ve Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer ile bir araya geldi.  Subaşıoğlu, önüzdeki 5 yıllık süreçte yapmak istediği projeler hakkında bilgi verdi. 222 proje ile halkın karşısına çıktıklarını vurgulayan  Subaşıoğlu, "Bu rakam semboliktir daha daha fazlasını yapacağız. Bu rakam halkın aklında kalması için sembolik olarak konulmuştur" dedi.

Dev projelerin hazır olduğunu dile getiren Subaşıoğlu, şu ifadelere yer verdi: "Merkezefendi olarak bizler uyumlu çalışmalaya hazırız. Bizler hazırız. sadece milletimizden görev bekliyoruz. Gittiğimiz her yerde yoğun ilgiyle karşılaşıyoruz. Bakanımızın da bu konuda görevlendirilmiş olması hem Denizli açısından hem partimiz açısından hem de Denizli ticareti ve sanayisi açısından çok önemli katkı sağlayacağına inanıyorum. Güvenimizi 30 Mart seçimlerinde karşılıksız bırakmamak adına elimizden gelen tüm gayretle biz çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Sayın Bakanımızın da katkılarıyla inşallah önümüzdeki dönem hem belediyelerde hem de Denizli'de daha güzel hizmetler, daha güzel hizmetler daha güzel projeler olacaktır."

"Hakeden kazanacaktır"

Toplantı'da konuşan DTO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer, ise, "inşallah bu işi hakeden kazanacaktır. Biz Ticaret Odası olarak da bizler sizlerle sürekli olarak dirsek temasında olup Denizli için daha da neler yapabiliriz? onların gayreti içinde olmamız gerektiğini düşünüyorum" dedi.