Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ilçeye bağlı 68 mahallenin muhtarını iftar yemeğinde buluşturdu. “Biz büyük bir aileyiz” diyen Başkan Gürlesin, “Çalışma arkadaşlarımız olan muhtarlarımız ile bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada el ele halkımıza en iyi hizmeti götürmek için birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi. 

Sabanoğlu Grill’de gerçekleştirilen iftar yemeğine Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru, Pamukkale İlçe Jandarma Komutanı  İlhan İnce, Belediye Başkan Yardımcıları Selim Arkan, Fahrettin Göksu, Abdullah Sevinçli, Türkay Gözlükaya, ilçe daire müdürleri ve 68 mahallenin muhtarları katıldı. Sıcak bir atmosferde gerçekleşen iftar yemeğinde Başkan Gürlesin, muhtarlarla etkinlik boyunca uzun uzun sohbet etti. 

“BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

Davetlerine katıldıkları için muhtarla teşekkür eden Başkan Gürlesin, “Ramazan ayının ayrı bir güzelliği, manevi bir atmosferi var. Çalışma arkadaşımız olan siz değerli muhtarlarımızla bu ortamı paylaşmak istedik. Vatandaşlarımız 30 Mart yerel seçimlerinde bizlere 5 yıllık bir görev verdi. Bu zaman zarfında 15 ay gibi bir süreyi dolu dolu, hizmet odaklı geçirdiğimizi düşünüyorum. Geriye kalan 3,5 yılı da vatanımız, halkımız, Pamukkale için el ele gönül gönüle inşallah güzel çalışmalara imza atacağız. Bugüne kadar olduğu gibi daha iyisine daha güzeline birlikte yürüyeceğiz. Biz büyük bir aileyiz. Pamukkale Belediye Başkanı olarak, başkan yardımcılarımız, meclis üyelerimiz ve muhtarlarımız ve daire müdürlerimizle hep beraber büyük bir aile olarak önümüzdeki süreçte işin hakkını tam anlamıyla vererek emaneti de zamanı geldiğinde halkımıza geri iade edeceğiz. İftar davetimize katıldığınız için çok teşekkür ediyorum. Her zaman olduğu gibi bundan sonrada belirli aralıklarla Pamukkalemiz için bir araya gelmeye devam edeceğiz” dedi. 

“EN İYİ HİZMETİ VERMEK GÖREVİMİZ”

Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru’da Pamukkale halkına en iyi hizmeti vermek için çalıştıklarını belirterek, “320 bin nüfuslu Pamukkale İlçemizde hepimizin görevi halkımıza hizmet etmek. Muhtarlarımız her zaman bize ulaşabilir ve gördükleri bir sıkıntı veya bir talep her şeyi iletebilirler. Bu millete hizmet etme noktasında bir irade ortaya koyarak aday oldunuz, vatandaşlarda sizi seçtiler baş tacı yaptılar. Bundan sonraki süreçte hepimizin görevi bizi baş tacı yapan vatandaşlarımızı en iyi şekilde hizmet etmek.  Pamukkale Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Gürlesin ile eğitimden sağlığa, ihtiyaç duyulan hizmetlerden  kültür ve sanatsal etkinliklere yani  her alana birlikte hizmet etme gayreti içindeyiz.  Her zaman diyalog içinde hizmet odaklı çalışarak Pamukkale halkımıza, muhtarlarımızla da daha güçlü ve etkin olarak hizmeti götürmeye devam edeceğiz” dedi.