Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer, son günlerde artan terör olaylarıyla ilgili yaptığı açıklamada birlik ve beraberlik mesajı vererek, “Bu topraklarda kardeşçe yaşayan insanları, terör belasıyla birbirine düşürmek isteyenler amacına ulaşamayacaktır.” dedi.
Vatandaşlara sağduyulu ve itidalli olma tavsiyesinde bulunan Başkan Necdet Özer, terör örgütünün saldırıları sonucunda şehit düşen asker ve hayatını kaybeden vatandaşların acısını derinden hissettiklerini ifade ederek " Gaziantep’te terör örgütü tarafından bomba yüklü aracın infilak ettirilmesiyle 9 kişinin hayatını kaybettiğini, 69 kişinin yaralandığını derin bir üzüntüyle öğrendik. Ardından çeşitli yerlerde meydana gelen terör olaylarında, şehit düşen ve yaralanan askerlerimiz olmuştur. Bu olaylar, yüzyıllardır aynı topraklarda kardeşçe, bir yumruk gibi birarada yaşayan insanları birbirine düşürmek için yapılmaktadır. Yüzyıllardan bu yana devam ederek gelen birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışanlar, elbette tarih önünde bunun hesabını vereceklerdir. Bu topraklarda tarih boyunca yaşayan insanımız, birlikteliğinin yanı sıra kanıyla, canıyla, tarihi ve kültürüyle bir bütündür. Dolayısıyla Denizli Ticaret Odası olarak bu terör olaylarını kınıyor ve lanetliyoruz.” dedi.
“İnsanlık dışı terör eylemleri, hedefine ulaşamayacaktır.” diyen Başkan Özer, sözlerini şöyle tamamladı: “Halkımız bunların oyununa gelmeyecek, yapmak istedikleri çirkin oyunlara alet olmayacaktır. Dolayısıyla halkımıza itidal tavsiye ediyoruz. Denizli Ticaret Odası olarak milletimizin acısını bir kez daha derinden paylaşıyor, şehitlerimize Allah'tan rahmet ailelerine ve milletimize başsağlığı, gazilerimize de acil şifalar diliyoruz.”