ÖZKAN: BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ BİZİ ZAFERE GÖTÜRECEKTİR
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli’ye gelmesinin kendileri için büyük anlam ifade ettiğini söyleyen Özkan: “ Teşkilatımız büyük heyecanla bu kongreyi bekliyordu.  Dışarıda on binlerce hemşerimiz, bütün ilçelerimiz, mahallelerimiz, muhtarlarımız, sandık başkalarımız, gençlik kollarımız, kadın kollarımız hepsi buradalar. Adeta kılcal damarlarımız gibi şehrimizin en ücra köşelerinden herkes bugün buraya gelerek tek yürek olmuş durumdadırlar. Bugünkü atmosfer sadece ve sadece aydınlık geleceğimizin müjdecisidir” dedi.
Özkan sözlerine şöyle devam etti:
DENİZLİ KENDİSİNE YAPILAN YATIRIMIN HAKKINI VERECEKTİR
Denizli asla sıradan bir şehir değildir. Bizlerde seçilmiş olduğumuz günden beri Denizlimize yakışır proje ve çalışmalarla, İnşallah Denizlimizi hak ettiği yere getirecek bir anlayışla Denizli’yi çok daha ileriye taşıyacak atılımları hep birlikte gerçekleştireceğiz. Türkiye’nin 2023 vizyonunda Denizlimizi çok önemli görevler bekliyor. Kadim bir kültürün en güzel ifadesi olan bu şehir, kendisi için yapılan her yatırımın hakkını vermiştir. 2019 seçimlerinde de bunu bir kez daha ispat edecektir.
BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ BİZİ ZAFERE GÖTÜRECEKTİR
2023,2053 ve 2071 Büyük Türkiye hedefleri, Cumhurbaşkanlığı hükümet Sisteminin tam anlamı İle uygulanacağı 2019 seçimlerimizdeki zaferle sağlanacaktır. Bu zafer de Birliğimizi, beraberliğimizi, bütünlüğümüzü koruyarak ve çalışarak elde edilecektir.
AK PARTİ-MHP İTTİFAKI TÜM DÜŞMANLARA KARŞI MİLLİ BİR DURUŞTUR
 AK Parti olarak Milliyetçi Hareket Partisi ile yapılan ittifak sadece bir seçim ittifakı değildir. Bu ittifak milletimizin İstiklal ve İstikbal mücadelesinde, onların karşısında Türk milletine düşmanlık edenlere, bu millete terör örgütleri ile düşmanlarla hareket edenlere, vesayet anlayışı ile beraber yürüyenlerle de tarihi bir hesaplaşma sürecidir.
HİZMETLERİ MİLLETİMİZLE BULUŞTURMAYA DEVAM EDECEĞİZ 
Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi tazeleneceğiz, yenilenecek, İstiklal ve İstikbal mücadelesi verdiğimiz bu süreçte büyük Türkiye'yi inşa edeceğimiz kadrolarımızla 2019 zaferine yürüyeceğiz. Cumhurbaşkanımız liderliğinde 15 yıldır yaptığımız o hizmetleri milletimizle buluşturmaya devam edeceğiz. Bu kongremizin başta Aziz milletimize, Türkiye'mize,  gönül coğrafyamıza, Denizlimize, bütün ilçelerimize hayırlar getirmesini diliyorum. Rabbim birliğimizi beraberliğimizi daim eylesin. Tek vatan, tek millet, tek bayrak, tek devlet ülküsünde yürümeyi nasip etsin.