HABERDENİZLİ.COM

21. Dönem Denizli Milletvekili Ali Keskin, ‘Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir’ hadisini hatırlatarak, imkanı olan herkesin bu kampanyaya destek vermesi gerektiğini ifade etti.

Ekmeğe zam yapılacak açıklamaları, MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi harekete geçirdi.

Yapılan açıklamalarla ekmeğe şuanda zam yapılmayacağı ifade edilse de bu konuya ilk tepki MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den geldi.

Bahçeli bu ekmeğe yapılacak olan zamma tepki göstermek amacıyla ‘Askıda Ekmek’ kampanyasını başlattı.

Kampanya kapsamında maddi durumu iyi olan vatandaşlar ekmek alarak ihtiyaç sahiplerine dağıtılmasını isteyecek.

Bahçeli’nin bu çağrısına bir destekte MHP 21. Dönem Denizli Milletvekili Ali Keskin’den geldi.

Keskin, Bahçeli’nin talimatı doğrultusunda ‘Askıda Ekmek’ kampanyasına destek vererek, imkanı olan herkesin bu kampanyaya destek vermesini istedi. 

Açıklamasında “Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir” hadisini hatırlatarak başlayan MHP 21. Dönem Denizli Milletvekili Ali Keskin, “Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin talimatları doğrultusunda başlatılan" Askıda ekmek" kampanyasına desteklerimizi verdik. İmkanı olan tüm hemşehrilerimizi bu kampanyaya destek vermelerini rica ediyorum. Efendimiz’in (s.a.v) de buyurduğu üzere; " Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir " hadisinden yola çıkarak, kültürümüzde var olan dayanışma ve yardımlaşmanın artarak tüm alanlara yayılmasını diliyorum. Rabbim hayırlarımızı ihtiyaç sahiplerine ulaştırmayı nasip etsin” ifadelerini kullandı.