Manisa’nın Selendi ilçesinde, bir ailenin evlat dramı yürekleri sızlattı. Bir yaşında lösemi hastası kızları Zeynep için şifa arayan aile, ikinci çocuklarının doğduğu gün minik Zeynep'i kaybetti.
Selendi'nin Yıldız Mahallesi'nde 2012 yılında evlenen 25 yaşındaki Nurullah Kurtulmuş ile eşi 22 yaşındaki Nermin’in 2013 yılında Kula Devlet Hastanesi'nde Zeynep ismini verdikleri bir kızları dünyaya geldi. İlk çocukları Zeynep ailenin herşeyi oldu. Ancak doğumdan 15 gün sonra Zeynep bebek rahatsızlandı. Uşak'ta özel bir hastanede 15 gün tedavi gördü, maddi imkansızlıklar yüzünden eve dönen Kurtulmuş ailesinin kızları Zeynep, tekrar rahatsızlandı. Manisa Celal Bayar Üniversitesi'ndeki tetkiklerde Zeynep bebeğin lösemi olduğu öğrenildi. "Zeynep bebeğe ilik nakli gerekiyor" denildi, baba Nurullah da çaresizce eve geri döndü. İlik için araştırmalar başladı. 

ANNE YENİDEN HAMİLE KALDI
Araştırma devam ederken anne Nermin bir daha hamile kaldı. Kurtulmuş ailesi, Zeynep’in tedavisini yaptırırken diğer yandan da yeni doğacak çocuklarının hazırlıklarını yapmaya başladı. İki gün önce Nermin Kurtulmuş, doğum sancıları artınca eşi Nurullah Kurtulmuş tarafından Kula Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Hastanede Ecrin ismini verdikleri ikinci kızları dünyaya geldi. Bunu duyan baba Nurullah koridorda sevinmeye başladı. Tam sevinç yaşanırken evde babaannesi ile birlikte kalan Zeynep'in hayata gözlerini yumduğu bilgisi geldi.
Kurtulmuş ailesinin sevinci bir anda gözyaşına dönüştü. Acı içinde yeni çocukları ile birlikte eve dönen çift bir çocuğu kucağına alırken diğer çocuğunu gözyaşları arasında toprağa verdi. Dünyaya yeni gelen oğlunun sevincini yaşayamadan 1 yaşındaki kızını kaybeden Nurullah ve Nermin Kurtulmuş çifti; "Birini kucağımıza aldık diğerini kaybettik. Acımız büyük. Allah kimsenin başına vermesin. Hastanelerde doktor doktor gezdik. Maddi durumumuz zayıf. Sağlık güvencemiz yok, paramız yok. Ne yapacağımızı şaşırdık. Kızıma ilik nakli dediler, kalsiyum düşük dediler. Meğer çocuğumuz ilik kanseriymiş sonradan öğrendik. Şimdi bu çocuğumuzu doktora götüreceğiz. Ancak maddi durumumuz zayıf onun için yardım bekliyoruz" dediler.