Denizli Büyükşehir Belediyesi, 21-26 Mart Orman Haftası dolayısıyla ‘Ağaç Dikim Günleri’ düzenliyor. 
Denizli Büyükşehir Belediyesi daha yeşil bir Denizli için her yıl düzenlediği ağaçlandırma seferberliğini bu yıl da sürdürüyor. Bugüne kadar milyonlarca fidanı toprakla buluşturan Denizli Büyükşehir Belediyesi, 21-26 Mart Orman Haftası dolayısıyla "Denizli Büyükşehir Belediyesi Ağaç Dikim Günleri, Gelecek İçin Sen De Bir Fidan Dik" etkinliği düzenliyor. Denizli Orman Bölge Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen ilk tören, Tavas ilçesinin Kızılcabölük Mahallesi'ndeki mesirelik alanda gerçekleştirildi. Törene; Tavas Kaymakamı Osman Varol, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Özsoy, Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Denizli Orman Bölge Müdür Yardımcısı Hüseyin Balcı, davetliler ve öğrenciler katıldı. Tavas Belediye Başkanı Akyol, sadece Orman Haftası'nı değil tüm önemli günleri kutladıklarını belirterek, Tavas'ta muhtar ve Orman İşletme Müdürlüğü ile birlikte yoğun bir ağaç dikimi gerçekleştirdiklerini söyledi.
Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Özsoy ise, "Büyükşehir olduktan sonra da yeşile, ağaca değer veren bir kurum olduğumuzun tüm halkımız farkında. Şu anda Türkiye'de kişi başına yeşil alan miktarının en çok olduğu illerden biriyiz. Orman Haftası nedeniyle Orman Bölge Müdürlüğü ile birlikte ilk ağaçlandırma çalışmasını Tavas ilçemizde yapalım dedik. Burada bin 500 fidanı toprakla buluşturacağız. Başka etkinliklerimiz, ağaç dikim törenlerimiz de olacak. Bu sayede hem Tavas'a hem de Denizli'ye bir katkıda bulunmak istiyoruz" dedi.
Konuşmaların ardından fidan dikim törenine geçildi. Kızılcabölük Mesireliği'ne toplam bin 500 adet çam, ıhlamur ve badem ağacı protokol üyeleri ve öğrenciler tarafından dikildi. Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin bir sonraki, "Denizli Büyükşehir Belediyesi Ağaç Dikim Günleri, Gelecek İçin Sen De Bir Fidan Dik" etkinliğinin 23 Mart Pazartesi günü saat 11.00'de Çamlık Mesireliği'nde olacağı ifade edildi.