Body

Bitcoin ve ilgili kriptoların çok ilgi görmeye başlamasından bu yana dijital varlıklar her yatırımcı için ilk tercih haline geldi. Bu kripto varlık işlemlerini yapmak isteyen bir kullanıcının uğrayacağı platformlar listesinde başı Binance çekmektedir. Binance platformu, kullanışlı arayüzü ve çoklu işlem seçenekleri ile cezbedici olmaya devam ediyor. Kurulduğu günden bu güne kadar birçok yatırımcının tercihi olan Binance, gelecekte de burayı tercih edecek kullanıcıları pişman etmeyecek gibi duruyor. İlk olarak kurucu kadro ''Binance borsasını 14 Temmuz 2017 - 12:00'de resmi olarak açacağımızı duyurmaktan onur duyuyoruz. Son iki haftadaki desteğiniz ve sabrınız için teşekkür ederiz. Sizlere birinci sınıf bir kripto borsa hizmeti sağlamak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız'' sözleriyle borsanın çıkışını duyurdu.

Binance yöneticileri tarafından alınan yaratıcı kararlar, onları dünyanın en hızlı büyüyen büyük ölçekli finansal borsası haline getirdi. Merkez ofisi veya resmi adresi olmadığı herkes tarafından bilinen Binance, bu özellikleriyle kendisine dinamik enerjiyi sağlamakta sıkıntı çekmiyor. Ek olarak destek ekibinde çalışan kişilerin deneyimli olduğunu ve işlerini gayet verimli yaptıklarını söyleyebiliriz.

Yukarıda bahsettiğimiz gibi 2017 yılında kripto borsası olarak yolculuğuna başlayan platform, bugün 2,6 trilyon dolarlık kripto endüstrisindeki en büyük oyuncu konumundadır. Sonrasında bilmeniz gereken bilgilerin başında ise borsa devinin ekosisteminde birden fazla kripto borsası, çok sayıda kripto para birimi, Trust Wallet ve onun TWT jetonu, bir Token oluşturma paneli ve daha fazlasını içerdiğidir.

  • Ek olarak, Wall Street Journal'ın yayınladığı habere göre Binance borsası, veri sağlayıcı yazılımlara göre her gün Bitcoin ve Ethereum gibi kriptolar için 76 milyar dolar değerindeki hacmi ile en büyük dört rakibinin toplamından daha fazla işlem yapmaktadır.
  • Bu borsaya daha önce giriş yapmamış iseniz Binance referans kodları araclığıyla ilk giriş işleminizde belli avantajlardan yararlanabilirsiniz.

Bazı Geliştirmeler de Mevcut

Özellikle Binance ve diğer kripto para birimi işlemlerine ev sahipliği yapan ekosistem endüstrisi için sınırsız ve düzensiz büyüme yılları ağırlıklı olarak sona ermektedir. Binance, İtalya, Japonya, Kanada, Cayman Adaları, Tayland, Malezya, İngiltere, ABD, Güney Afrika ve Singapur gibi ülkelerde yasal sorunlarla karşı karşıya.

  • Birçok yatırımcı da büyük kesinti sırasında kaybettikleri para için tazminat talep ederek Binance aleyhindeki davalara katılma hakkına sahip durumdadır.
  • Özellikle finansal düzenleyiciler, dijital varlıkların neredeyse ışık hızında gelişmesinden ve artık sistematik olarak önemli olduklarından dolayı giderek daha fazla endişe duymaktadırlar.
  • Böyle endişeler mevcut iken yatırım alanında uzun yıllarca görev yapmış bir yetkiliden dikkat çeken bir açıklama geldi. Yetkili kişi, Amerika Birleşik Devletleri Adalet Bakanlığı'nın kripto borsası olan Binance'i kara para aklamayı teşvik edip etmediğini incelemeye başladığını belirtti.
  • Binance'in kurucusu ve İcra Kurulu Başkanı Zhao, yakın tarihli bir röportajında bazı açıklamalarda bulundu. Kripto borsasının, ilgili hükümetlerden uygun lisansların alınmasını ve dünya çapındaki düzenleyicilerle akredite halde olması gerektiğini kabul etti.
  • Bunlara ek olarak Zhao, Binance'in yerel ofisler ve bir genel merkez kurma sürecinde olduğunu, daha önce modası geçmiş olarak göz ardı ettiklerini ancak düzenleyicilerin istediği önlemlerden birisi olduğunu belirtti.