Denizli İşadamları Derneği’nin hazırlamış olduğu bilgi tecrübe paylaşım programının konuğu Evyap Holding İcra Kurulu Başkanı Mehmed Evyap, Denizli de İşadamları ile buluştu.
Düzenlenen toplantıya Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Vergi Dairesi Başkanı Ali Cüneyt Aruntaş, Denizli Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Abdülkadir Uslu, Denizli Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneği Başkanı İsa Dal ve Denizli İl Emniyet Müdürü Zeki Bulut, Denizli işadamları derneği üyeleri ve işadamları katıldı.
Programın açılış konuşmasında Denizli İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Aydın, DİAD ın bu zamana kadar geçirdiği süreci anlattı. Amaçlarının Denizli ve Denizlili İşadamlarının gelişmesi ve büyümesi olduğunun altını çizen DİAD Yön. Kr. Başkanı n Aydın, bunun için bilgi ve tecrübe paylaşımının çok önemli olduğunu belirtti
Denizlinin Türkiye için önemli bir yere sahip olduğunu söyleyen Evyap Holding İcra Kurulu Başkanı Mehmed EVYAP; Türkiye de İstanbul’u saymazsak belli başlı büyüme motoru olan şehirler var ve Denizli bu büyüme motoru olan şehirlerin başında geliyor. Denizlili İşadamlarının çalışmalarını takdirle izleiyorum. Denizli’nin ileriki dönemlerde daha üst seviyelere çıkacağını düşünüyorum” dedi.
Evyap Holding’in nasıl büyüdüğünü de anlatan Evyap “buralara gelmek elbette basit olmadı, ama imkansız da değildi. kararlı olmak ve bildiğin işi yapmak çok önemli” dedi.
Denizli deki çoğu firma aile şirketi ve kurumsallaşmamış şirketlerden oluştuğunu belirten evyap, Evyap Holding den örnekler vererek nasıl kurumsallaşılır, nasıl profesyonel olunur bunun hakkında da bilgiler verdi.
Konuşmasının son bölümünde genç yaştaki yöneticilere ve girişimcilere öğütler veren EVYAP; bilgiyi her zaman kovalamalarını, tecrübeli kişilerin arkasından gidip aydınlanmalarını, kararlı olmalarını, en önemlisi de çalışanların insan olduğunu ve her insanın da hata yapabileceğini unutmamalrı gerektiğini söyledi. “Önemli olan hatalardan nasıl ders çıkardığınızdır” diyerek sözlerini tamamladı.
Konuşmaların ardından  Mehmed Evyap'a,  Başkan Erdem Aydın, DİAD hatırası olarak plaket takdim etti. Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan ise hediye olarak DİAD üyesinin, duru sabunlarından yapmış olduğu Denizli horozu maketini verdi. Mehmed EVYAP da hediye karşısında “hayatımda aldığım en anlamlı hediyelerinden biri, horoz maketini  sabun aşığı babama göstereceğim” dedi.