Denizli Büyükşehir Belediyesi Bilgi Evi ve Kurs Merkezi öğrencilerinin Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleştirdiği yılsonu etkinliği renkli görüntülere sahne oldu. Bu yıl 8.’si gerçekleştirilen Denizli Büyükşehir Belediyesi Bilgi Evi ve Kurs Merkezi Geleneksel Yılsonu Gösterisi'ne Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Mustafa Gökoğlan ve İbrahim Özsoy, Bilgi Evi ve Kurs Merkezleri öğretmenleri, veliler, öğrenciler ve davetliler katıldı.
Gecede Anafartalar, Mehmet Akif Ersoy, Sevindik, Yenişehir, Aktepe, Gökpınar, Fatih, Karaman ve Kayıhan Bilgi Evi ve Kurs Merkezi öğrencileri hazırladıkları gösterilerle izleyenlerden büyük alkış aldı. İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan gecede halk oyunları gösterileri, aşuk ile maşuk ve Mehteran gösterisinin yanı sıra öğrencilerin sergiledikleri performans izleyenlerden büyük alkış aldı.
Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak gençler ve çocuklar için yapılması gereken tüm çalışmalara destek verdiklerini söyleyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Denizli Büyükşehir Belediyesi Bilgi Evi ve Kurs Merkezlerine göstermiş olduğunuz güveninizden, ilginizden dolayı teşekkür ediyorum. Kalitemizi artırmak ve sizin taleplerinizi karşılamak için hem kurslarımızın sayısını artırdık hem de çocuklarımıza daha iyi hizmet vermek adına kurslarımızın büyümesi için elimizden geleni yaptık. Bilgi evleri ve kurs merkezlerini hayata geçirirken çocuklarımızın var olan yeteneklerini gün yüzüne çıkarmayı hedeflemiştik. Bugün hedefimizin ne denli başarılı bir şekilde uygulandığı çocuklarımızın sergiledikleri performans ile görülmektedir. Çocuklar bizim geleceğimiz. Bugün çocuklarımızın gösterilerini izledik. Bu gösteri ile çocuklarımız ne kadar yetenekli olduklarını, gelecekte büyük başarılar elde edeceklerini ve en önemlisi bizlerden daha iyi olacaklarını ortaya koydular. Ben Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne güvenen ve destek veren ailelerimizi, çocuklarımızdan ilgisini esirgemeyen, onları başarılı bir şekilde eğiten öğretmenlerimizi ve başarılı çocuklarımızı tebrik ediyorum. İnanıyorum ki, Denizlimizin yarını bugünden daha iyi olacak. Her çocuk başarılı olur. Yeter ki onlara o imkanları verebilelim. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitimi için her türlü fedakarlığı yaparız. Konu eğitim ise gerisi daha sonraki önceliklere girer. Yaptığımız birçok projede önceliklerimiz çocuklarımız ve gençlerimizdir” diye konuştu.
Başkan Zolan, daha sonra bilgi evleri ve kurs merkezine devam eden ve yıl içerisinde yapılan deneme sınavlarında birinci olan öğrencilere teşekkür belgesi verdi.