HABERDENİZLİ.COM

Merkeze devam eden 350 engelli ve ailelerin katıldığı çaya beyaz gelinlikleriyle gelen engelli kız öğrenciler büyük ilgi gördü. Çaydan sonra düzenlenen eğlencede engelliler gönüllerince eğlendi.

Çamlık Özel Eğitim İlkokulu Ortaokulu Mesleki Eğitim Merkezi Okul Aile Birliği Başkanı Yeter Çam, bu tür etkinliklerin engelli ve engelli aileleri için moral depolama seanslarına dönüştüğünü söyledi.

Okul aile birliği olarak engelli çocukların hayatın her alanında olması için etkinlikler ve programlar düzenlediklerini anlatan Başkan Yeter Çam, “Okul aile birliğimiz ve sponsorlarımızla çocuklarımıza ve ailelerimize farklı, eğlenceli, güzel bir geçirtmek istedik. Engelli çocuklarımızın ve özellikle de onların bakımlarını üstlenen gece gündüz her zaman onların yanında olan ailelerimizin buna çok büyük ihtiyacı var. Etkenliğimize katılan engelli çocuklarımız giydikleri kıyafetleriyle şıklıklarıyla göz doldurdu. Gelinlikleriyle çayımıza katılan engelli kızmalarımız ise Denizli’nin en güzel gelinleri oldu. Çok eğlendik. Hüzünlendik, onların mutluluğuyla yorgunluğumuz gitti dinlendik. Onlar ve aileleri için etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz. Engellilerimizde hayatın birer parçaları, onların mutluluğu her şeye değer” dedi.

Çay ve ikramların ardından engelli öğrenciler ve aileleri gün boyunca müzik eşliğinde dans edip oyunlar oynadı.