Denizlili Ressam Aydın Bostancının 68 eserinden oluşan yağlı boya resim sergisi Vali Yavuz Erkmen’in katılımı ile açıldı.
 
  Turan Bahadır Sergi Salonunda düzenlenen açılışa, Vali Yavuz Erkmen, Belediye Başkanı Osman Zolan, önceki dönem Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, Ressam Aydın Bostancı ve davetliler katıldı.
 
  Ressam Aydın Bostancı, Denizli’de en son 8 yıl önce sergi açtığını söyleyerek tekrar eserlerini sunmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

  Önceki dönem Belediye Başkanı Nihat Zeybekci de, serginin hayırlı olmasını dileyerek, Ressam Aydın Bostancı’ya çalışmalarında başarılar diledi.

  Belediye Başkanı Osman Zolan, sanatın başlı başına güzel olduğunu vurgulayarak, Ressam Aydın Bostancı’ya 8 yıl aradan sonra Denizli’de sergi açtığı için teşekkür etti.

  Vali Yavuz Erkmen ise, serginin hayırlı olmasını dileyerek, “Önemli olan bu güzelliği yapabilmek ve bu güzelliği yalnız kendisi ile değil arkadaşları ile paylaşabilmektir. Kendisini tebrik ediyorum ve nice böyle sergilerde hep birlikte olmak dileği ile diyorum ve başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

  Konuşmaların ardından Vali Yavuz Erkmen ve Protokol üyeleri ile birlikte serginin açılışı yapıldı daha sora Protokol üyeleri ve davetliler sergiyi gezdiler
 
  Sergi 22 mayıs tarihine kadar acık kalacak.