MHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Nihat Yeniyol, “Kitaba bakarak iş yapmayacağız. Çünkü o kitapta nelerin yazdığını en iyi bilen isimlerden biri benim” dedi. 

Doğup büyüdüğü Yeşilköy’de (Servergazi’de) iki dönem belediye başkanlığı yapan, bölgenin ve insanların sorunlarını çok iyi bilen MHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Nihat Yeniyol, seçime sayılı günler kala gördüğü ilgi ve destek ile bir adım öne çıkıyor. Servergazi Beldesi’nde hayata geçirdiği projeleri ile hala konuşulan ikinci dönem aldığı yüzde 70’lik oy oranı ile dikkat çeken ve aradan geçen 5 yıla rağmen birçok kesim tarafından beğenilen hizmetlerinin daha büyüklerini hayata geçirmek için tekrar yola çıkan Yeniyol, 30 Mart’tan sonra her şeyin daha güzel olacağını söyledi. 

Yeni bir oluşumda her zaman sıkıntı yaşanacağını, bu sıkıntıların da zamanla aşılacağını ifade eden Yeniyol, kendisinin Servergazi kurucu belediye başkanlığı yaptığı için bu tecrübeye sahip olduğunu ifade etti. Tecrübenin Merkezefendi’ye zaman kazandıracağını aktaran Yeniyol, “Merkezefendi’nin zaman kaybına tahammülü yok. Kurucu belediye başkanlığımdan dolayı Merkezefendi İlçe Belediyesi’nde nasıl bir işleyişin olacağını çok net biliyorum. Bizim dönemimizde zaman kaybı olmayacak. Bir an önce gerekli birimler oluşturup hizmetlere başlayacağız. Vatandaşların bu hususu dikkate almalarını istiyorum. Tabiri caiz ise kitaba bakarak iş yapmayacağız. Çünkü o kitapta nelerin yazdığını en iyi bilen isimlerden biri benim” dedi. 

“Henüz yeni kurulan bir ilçeyiz” diyerek sözlerini sürdüren Yeniyol, “. Ancak Merkezefendili olmanın tarihi birikimi ve kültürüne sahibiz. Geçmişimizin birikimlerini günümüzün dinamikleri ile birleştirerek Merkezefendi’yi marka ilçe yapacak bütün unsurlara sahibiz. Yapmamız gereken uygulanabilir gerçekçi projeleri liyakatli kadroların eli ile gerçekleştirmektir. Merkezefendili vatandaşlarımıza sunduğumuz projeler, ifade ettiğim somut anlayışın göstergesidir. Bu adımları belediye başkanlığımız döneminde herkes açık ve net bir şekilde görecek. Yapamayacağımız hiçbir şeyin sözünü vermiyoruz. Projelerimiz de ayakları yere basan, yapılabilecek projelerdir ” dedi.