Denizli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların rahat ve huzur içinde bir tatil geçirebilmeleri için tüm bayram tedbirlerini aldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda, vatandaşların bayramda mezarlık, akraba ve dost ziyaretlerini daha kolaylaştırmak için belediye otobüslerini bayramın ilk 2 günü ücretsiz yaptı. 5 Temmuz Salı ve 6 Temmuz Çarşamba günü Denizli Büyükşehir Belediyesi otobüslerinden ücret alınmayacak. 

Ayrıca vatandaşların tatil süresince mağdur olmaması için Büyükşehir Belediyesi diğer önlemleri de aldı. Büyükşehir Belediyesi'nin birçok biriminde nöbetçi ekipler oluşturularak, halkın acil ihtiyaçları anında karşılanacak. Vatandaşlar, Ramazan Bayramı tatili boyunca görev yapacak ekiplere her türlü problemleri için "Alo 153" telefon hattından ulaşabilecek. 

İtfaiye ve zabıta 24 saat nöbette

Tüm bunların yanında Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin "112 İtfaiye", "188 Cenaze" ve DESKİ'nin "185 Çağrı Merkezi" tatil boyunca hizmet verecek. Bu arada İtfaiye ve Zabıta Daire Başkanlığı ekiplerinin vardiya sistemine göre 24 saat görevlerinin başında oldukları, herhangi bir olumsuzlukta olaylara anında müdahale edilebilecekleri ifade edildi. 

Bayramlaşmanın değişmez adresi Büyükşehir Belediyesi

Öte yandan Denizli’de bayramlaşmanın her yıl olduğu gibi bu yıl da Delikliçınar Meydanı'nda Denizli Büyükşehir Belediyesi önünde yapılacağı belirtildi. Buna göre; Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Milletvekilleri, Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve protokol üyeleri vatandaşlarla bayramın birinci günü saat 17.30’da bir araya gelecek.