HABERDENİZLİ.COM

Büyük Birlik Partisi Denizli İl Başkanı İsmail Karateke Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nde açıklamalarda bulundu. Toplantı salonunda açıklamalarda bulunan Başkan Karateke şunları söyledi: "Bugün amacımız , geçtiğimiz günlerde gerçekleştirmiş olduğumuz hem il hem de genel kongremizi değerlendirmek. Güncel konulara değinmektir. Bildiğiniz üzere 18 Ekim tarihinde partimiz Olağan Genel Kurulunu tamamlamıştır. Bu kongrede Genel Başkanı Mustafa Destici delegelerin büyük çoğunluğunun oyunu alarak yeniden Genel Başkanlığa seçilmiştir. Bizler Denizli olarak gerek kongre öncesi gerek kongre sonrası, Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun yol arkadaşlığını yapmış, hareketimizi olabildiğince ileri götürmek için gecesini gündüzüne kattığına inandığımız Genel Başkanımız Mustafa Destici beyefendiye desteklerimizi her zaman gösterdik ve göstermeye de devam edeceğiz." dedi.

Kongremiz birlik ve kardeşlik ruhuna uygun bir şeklide geçmiş, geleceğe umutla bakılacak birlik mesajların verildiğini dile getiren Başkan Karateke, "Bizler Alperen ruhumuzla hepimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun Nizamı Alem davasını  yaşatmaya devam edeceğiz. Bugün sağcısı, solcusu, demokratı, milliyetçisi maneviyatçısı demeden herkesin saygı ve sevgi ile karşıladığı ender bir isim olan Muhsin Yazıcıoğlu’nun davasına katılmaya tüm Denizli’mizi de davet ediyoruz. Bu konuda sayın Genel Başkanımızın da söylediği gibi asla güçlüden yana değil, doğrudan yana olacağız. Doğru neyi gerektiriyorsa, biz onun yanında olacağız. Asla bir çıkar uğruna kendimizden ödün vermeyeceğiz. Denizli halkının tüm dertleri ile derleneceğiz. Halkımızın yararına yapılan her türlü hizmeti destekleyecek,  zararına olduğuna inandığımız her ne varsa karşısında duracağız. Sayın yetkililer bundan dolayı bize asla gücenmesin. Nerede usulsüz bir iş var ise sesimizi her zaman çıkaracağız. Yılmadan, yıkılmadan halkımızın tüm isteklerine çare olmak için  gayret ederek bizlere layık görülen İl Başkanlığı görevini en iyi şekilde yürütmeye devam edeceğiz. Yoksa yarın mahşerde bize bunun hesabının sorulacağının bilincindeyiz." ifadelerini kullandı.

Başkan Karateke, "Geçtiğimiz ay gerçekleştirmiş olduğumuz olağan il kongresinde Denizli’mizde bir kıvılcım yaktık. Genç, dinamik ve çalışkan bir yönetim kurulu ile yolumuza koyulduk. Yoğun bir şekilde üye çalışmasına devam etmekteyiz. Şimdiden mevcut üye sayımızı iki katladık. 2023 yılında yapılması planlanan seçimlere tüm teşkilatlarımızla birlikte sıkı bir şekilde çalışmaktayız. Denizli de hedefimiz en az Yüz Bin Oydur. Gidilmedik köy, çalınmadık kapı bırakmamak için Başta İl Başkanlığımız koordinesinde olmak üzere tüm ilçe teşkilatlarımızdan mahalle temsilciliklerine kadar hassas çalışmalarımız devam edecektir. Hedefimiz en az 1 Milletvekilini Denizli’mize kazandırmak, en az 3 belediyede hilal gül bayrağını dalgalandırmak, en az 30 meclis üyesi kazanmaktır. Denizli’mizde Alperen yürekli bir vekil, zulme karşı alp mazluma karşı eren olacak bir ses olması için tüm mücadelemizi vereceğiz. Tüm engellere rağmen Biz korkmayacağız, çalışacağız ve başaracağız. Önümüzdeki seçimlere Büyük Birlik Partisi olarak, Türk-İslam coğrafyasının umudu olarak damga vuracağız.

Bundan böyle Büyük Birlik Partisi, Denizli’de  Vatanına ve dinine bağlı bireyeler ve gençler yetiştirmek, topluma kazandırmak için çaba sarf edecektir. Toplumumuzdaki sosyal yozlaşmayı yok etmek için, Büyük Birlik Partisi, Alperen Ocakları, Kadın Kolları teşkilatlarımızla birlikte Akademik Çalışma Grubumuzu oluşturduk. Kendi müfredatımızla birlikte, gençlerimize sosyal yaşamın kıymetini anlatmak, milli ve manevi kültürümüzü yaşatmak için oluşturduğumuz bu akademik oluşum, İlçe başkanlıklarımızda da zaman içinde kurularak tüm köy ve kasabalara ulaşacaktır. Aynı zamanda bir çok  konuda bu gruplarımızda ücretsiz eğitimler olacaktır. Bu çalışma grubu  sadece gençlerimize özgün olmamakla birlikte genç yaşlı demeden farklı konularda sosyalleşmenin önünü de açacaktır. Aynı zamanda bu grubun çalışma şekli, Sosyal Medya kullanımından, kişisel gelişim, birey, aile, toplum ilişkileri konusunda milliyetçi, maneviyatçı yeni nesiller yetiştirmek gayesi ile hasbıhal tadında olacaktır. Bu çalışmamız Pandemi nedeniyle biraz aksamış olsa da  zamana yayarak, kurallara uyarak ilerleyecek ve gelişecektir." dedi.

BBP Denizli İl Başkanı Karateke, Açıklamalarda Bulundu

Başkan Karateke, "Pandemi deyince maalesef ölenlerimiz oluyor. İçimiz yanıyor, en fazla artış gösteren illerden biriside Denizli’dir. Bu konuda vatandaşlarımızı hassasiyetle kurallara uymaya davet ediyoruz. Hiçbirimizin canı bu durumdan daha kıymetli değildir. Maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyarak hem sevdiklerimizi korumuş olalım hem de Sağlık Bakanlığımız öncülüğünde yürütülen bu mücadeleye destek verelim. Sizlerin  ve sevdiklerinizin sağlığı hiçbir şeyden önemli değildir.

Değerli Basın Mensupları; Büyük Birlik Partisi Türk-İslam coğrafyamızın da kanayan yaralarını sarmaya ve dertleri ile dertlenmeye her zaman olduğu gibi deva edecektir. Zalim Çin’in Doğu Türkistan’da ki zulmü için mitingler düzenledik. Kampanyalar oluşturduk. Biz bu zulüm son bulana kadar herkesin kafasını ağrıtmaya imkanımızdan fazlasını bu konuya harcamaya hazırız.  Doğu Türkistan zulmü son bulsun. Müslümanlar Türkler refah içinde hür biçimde ATALARI gibi şen olsun. Katil Çin Doğu Türkistan’dan elini çek. Yoksa Çin settini de aşarız , bunun hesabını sorarız.
Aynı zamanda terörist Ermenistan’nın Can Azerbaycan’ ımızın işgal ettiği topraklarını terk etmesini,  Azerbaycan’a ait Dağlık Karabağ’ı teslim etmesi bekliyoruz. Azerbaycan’ımız haklı davasında asla yalnız değildir. Kardeşlerimizin her zaman yanındayız. Dağlık Karabağ Azerbaycan’ındır. Dağlık Karabağ Türk’ündür.

Son zamanlarda Avrupa da hükümetler tarafından İslam’a karşı yoğun bir şekilde saldırı yapılmaktadır. Bu hükümetler Türkiye’nin yükselişini engelleyemedikleri için kendi vatandaşlarının gözlerini boyamak adına Dinimize saldırmayı tercih ediyorlar.  Çünkü Türk demek Müslüman demektir. Başta, ahmakça tavırlar sergileyen Macron olmak üzere bu tip saldırılara çanak tutan tüm Avrupa liderlerini  şiddetle kınıyoruz. Bu yanlıştan acilen dönün diyoruz.  Bu vesile ile toplantımıza katıldığınız için teşekkür ederiz." dedi.