Makyaj yapmak en doğal ihtiyaçlar arasında yer alır. Günlük olarak ağır bir makyaj yapmak ve fondöten kullanmak istemediğinizde BB krem çeşitlerinden faydalanarak gününüzü kurtarabilirsiniz. BB çeşitleri bir fondöten kadar kapatıcı ancak fondöten kadar ağır olmayan hafif yapılı kremlerdir. Yapısı tamamen krem şeklinde olan BB ürünleri, cilt gözeneklerini tıkamaz ve özellikle de ciltte ağırlık yapmadan kullanılır.

BB Krem Nasıl Kullanılır?

BB krem bir fondötenden çok daha etkili ve hafiftir. Cilt üzerinde yokmuş gibi bir his veren bu kremler aynı zamanda güneşe karşı da etkilidir. Bu krem çeşitlerinden cilt tonunuza en uygun olanı seçebilirsiniz. İster günlük makyajlarda ister özel makyajlarda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Baz olarak ya da direkt olarak cilde uygulayabilirsiniz.

BB Krem Tonları

En açık tonlardan en koyu tonlara varana kadar BB krem çeşitleri tüm renk tonlarına sahiptir. Baz olarak ya da baz üzerine uygulanabilen bu kremlere sahip olmak için https://www.recete.com/bb-krem/ adresini ziyaret edebilir ve tüm makyaj ürünlerini bulabilirsiniz.