Denizli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların mezarlık, akraba ve dost ziyaretlerinde zorluk çekmemesi için Ramazan Bayramı'nın ilk 2 günü belediye otobüslerini ücretsiz yaptı. 
Denizli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların rahat ve huzur içinde bir tatil geçirebilmeleri için tüm Ramazan Bayramı tedbirlerinin alındığını duyurdu. Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda, vatandaşların bayramda mezarlık, akraba ve dost ziyaretlerini daha kolaylaştırmak için belediye otobüslerini bayramın ilk 2 günü ücretsiz yaptı. 28-29 Temmuz tarihlerinde Büyükşehir Belediyesi otobüslerinden ücret alınmayacak. Belediye otobüslerinin önüne ise ücretsiz yazılı afişler asılarak vatandaşlar bilgilendirilecek.
Öte yandan vatandaşların tatil süresince mağdur olmaması için bir dizi önlem daha alındı. Bu kapsamda, Büyükşehir Belediyesi'nin birçok biriminde nöbetçi ekipler oluşturularak, halkın acil ihtiyaçları anında karşılanacak. Vatandaşlar, Ramazan Bayramı tatili boyunca görev yapacak ekiplere her türlü problemleri için 153 telefon hattından ulaşabilecek. Bunun yanında Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin 110 İtfaiye, 188 Cenaze ve DESKİ'nin 185 Çağrı Merkezi tatil boyunca hizmet verecek.
Bu arada İtfaiye ve Zabıta Daire Başkanlığı ekiplerinin vardiya sistemine göre 24 saat görevlerinin başında oldukları, herhangi bir olumsuzlukta olaylara anında müdahale edilebilecekleri hatırlatıldı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli halkının güzel bir bayram geçirebilmeleri için tüm önlemleri aldıklarını belirterek, herkese mutlu bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundu.