Son günlerde yağan yağmur ile Denizli vatandaşı rahatladı. Yağmurun yağmasıyla mevsim normallerine dönen hava sıcaklıklarının nasıl devam edeceği merak ediliyor.

Yaklaşan 9 günlük bayram tatilini fırsat bilen kimi vatandaş uzun tatilini tatilci olarak değerlendirecek. Tatilini güzel geçirmek isteyen tatilciler aşırı sıcaklıklara maruz kalmak istemiyor.

Meteorloji uzmanlarının verdiği bilgiye göre bayramda bizi artan sıcaklıklar bekliyor. Termometreler neredeyse 40 dereceyi gösterecek. Bayramın ilk günü beklenen en düşük sıcaklık 20 derece olurken en yüksek sıcaklık ise 37 derece olacak. İkinci günü ise beklenen en düşük sıcaklık 22 derece, en yüksek sıcaklık 38 derece olacak. Üçüncü gün ise bayramın en sıcak günü olacak. Termometreler en düşük 23 derece en yüksek 39 dereceyi gösterecek.

Bayramda bizi bekleyen sıcak havalarda uzmanlar ziyaret saatlerini hava sıcaklıklarına göre ayarlanması gerektiği vurgusunu yaptılar. Gün içerisinde 11.00 ile 16.00 saatleri arasında dışarıda bulunulmaması gerektiğinin tekrar hatırlattılar.