Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın Çivrillilere söz verdiği Bayraktepe Mesireliği yenileme çalışmaları tamamlandı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’nın mesirelik alanda gerçekleştirdiği çalışma kapsamında ilk olarak bölgede peyzaj düzenlemesine gidildi. Çalışmalar kapsamında ayrıca tüm alandaki sulama ve elektrik sistemi de baştan aşağı yenilendi.
 
“Yeşil alana büyük önem veriyoruz”
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kent merkezinde olduğu gibi ilçelerde de yeşil alan çalışmalarına büyük önem verdiklerini belirterek, “Bayraktepe Mesireliğinde Çivrilli hemşehrilerimize söz verdiğimiz gibi yeni bir düzenlemeye giderek, halkımızın hoşça vakit geçireceği doğasıyla, çiçekleriyle, yeşiliyle günlük hayatın stresinden uzaklaşabileceği bir alanı hizmete sunduk” dedi.
 
Bayraktepe’nin yeni yüzü 
 
Başkan Zolan, “Burada yaptığımız düzenleme ile Bayraktepe’yi vatandaşlarımıza yakışır bir hale getirdik. Denizlimizde ne varsa ilçelerimizde de o olacak’, dedik ve bu hedefle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bayraktepe Mesireliğinin düzenlemesinde emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bayraktepe, Çivrilimize ve Denizlimize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.