HABERDENİZLİ.COM

Son zamanlarda Denizli Çardak Havalimanı arasında otomobille  taşımacılığın yapılamadığı yönünde kamuoyuna yapılan açıklamalarda Bay-tur şirketinden şu açıklamalar yapıldı; "otomobille  taşımacılığın yapılamadığı yönünde yanlış ve yanıltıcı beyanlar verilmekte, bu konuda vatandaşlarımız yanlış yönlendirilmektedir. Belirtildiği şekliyle otoombil tarzı araçlarla verilen hizmetin sonlarndırıldığı doğruyu yansıtmamaktadır.

Havalimanı ve Denizli arasında taşımacılık yapan taksilerin sözleşme hükümlerine uygun olmayan çalışmaları nedeniyle sözleşmeleri yetkili mercilertarafından fesih edilmiştir. Bu kapsamda sadece sözleşmesi festih edilen taksilerin hizmeti sonlandırılmıştır.

Bay-tur şirketi olarak 20  yılı aşkın tecrübemizle; Kaliteli bir taşımacılık anlayışıyla vatandaşlarımıza evinden havalimanına, havalimanından evine yasalara uygun yetki belgeli otomobil tarzı araçlarımızla ulaşım hizmeti veriyoruz. Verilen hizmet günümüz tekniğine uygun, kaliteli, Denizli halkına yakışır, VİP standartlarında ve daha uygun fiyatlarla yapılmaktadır. Halkımıızın yanlış beyanlara itibar etmemeleri; "Doğru bilgi için mesai saatleri içinde 08:30-20:00 saatleri arasında 444 2 807 nolu telefonumuzdan merkez ofise bağlanarak, mesai saatleri dışında 0 541 728 35 82 nolu telefon numaralarımızdan", bize ulaşarak daha kaliteli hizmetin tarafımızdan alınabileceğini bilmelerini isteriz.

Havalimanı, Denizli arasında otomobille taşımacılıkta vatandaşların mağdur olacağı bir husus bulunmamakta ve otomobille taşıma hizmeti kesintisiz devam etmektedir. Bu yönde yapılan asılsız beyan ve yorumlara kesintisiz devam etmektedir.Bu yönde yapılan asılsız beyan ve yorumlara vatandaşların itibar etmemelerini istiyoruz. Bu açıklama kamuoyunu bilgilendirme amaçlı yapılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyururuz." denildi.