Bugünkü ihaleye girecek olan tüm Denizlili girişimci ve işletmecilere her türlü desteğe hazır olduğunu ifade eden CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı,

“Pamukkale ve Laodikya’nın işletmesinin Denizli’de kalması için aylardır kulis yapmaya, kamuoyu oluşturmaya çalışıyoruz. Başta DENTUROD olmak üzere birçok kurum çağrılarımıza cevap verdi. İhaleye Büyükşehir ve Pamukkale Belediyelerimizin katılacağını öğrendim. İşadamlarımızın da yerel yönetimlere destek olmasını bekliyoruz. Biz siyasiler de Ankara’da üzerimize düşen görevleri yapmaya hazırız. AKP milletvekillerinin de ihalede Denizli’ye sahip çıkmasını, katılımcılara destek olmasını bekliyoruz.” dedi.

Denizli’mizin Dünya’ya açılan penceresi Pamukkale’nin mutlaka bizde kalması gerektiğini ifade eden Yazmalı Efe Melike Basmacı: “Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı’ya ihale’ye yerel firmaların da alınmasını istemiştim. O teklifim kabul gördü ve Denizlililere ihalenin yolu açılmış oldu. İnşallah bugünkü ihale ilimizde kalır. Pamukkale ve Laodikya’ya giriş için verilen ücretler ilimiz ekonomisine katkı sağlar. İhaleye katılacak Denizlililere de başarılar diliyorum.” diye konuştu.