MHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Nihat Yeniyol, Başkarcı’da bulunan seçim irtibat bürosunun açılışını binlerde vatandaşın katılımı ile yaptı. Yeniyol, “Ele ele vererek Merkezefendi’yi geleceğe taşımaya biz hazırız” dedi. 

MHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Nihat Yeniyol, Başkarcı’da bulunan seçim irtibat bürosunun açılışı yaptı. Mehter takımının konser verdiği ve Başkarcı halkının büyük ilgi gösterdiği açılışa seçim aracı ile giden Yeniyol’a Aydem karşısında bekleyen100 araçlık konvoy eşlik etti. Yeniyol ve ekibinin Başkarcı’ya girmesi ile birlikte coşku tavan yaptı. Başkarcılılar ile tek tek tokalaşan ve gönüllerini alan Yeniyol, bayanlarla da yakından ilgilendi. Lokma hayrının da yapıldığı seçim irtibat bürosunun açılışı, belediye meclis üyesi adaylarının tanıtımı ile başladı. Projeler slayt gösterisi eşliğinde binlerce Başkarcılı’ya anlatıldı. Alkışlarla karşılanan projeler Belediye Meclis Üyesi Adayı Mimar Leman Deda Kalkan sundu. 

Projelerinin takdiminin ardından söz alan Yeniyol, Başkarcılılara gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti. Projelere bakıldığında insan odaklı projeler olduğunu ifade ederek sözlerine başlayan Yeniyol, Merkezefendi İlçemiz için geliştirdiğimiz projelerimizin odağında insan var. İnsanların daha mutlu, daha huzurlu ve insan onuruna yakışır bir hayat sürmeleri için büyük düşündük düşüncemizi de proje aşamasına getirdik. Görsel olarak da sizlere takdim ediyoruz” dedi. 

30 Mart tarihinin düşünceleri hayata geçirmek için büyük bir fırsat olduğunu anlatan Yeniyol, “Sizlerden kendimiz için değil Merkezefendi’nin geleceği için destek istiyoruz. Tecrübe, bilgi, birikim bizde mevcut. Biz neler yapılması gerektiğini gayet iyi biliyoruz. Bildiğimiz için de karşınızdayız. Ele ele vererek Merkezefendi’yi geleceğe taşımaya biz hazırız. Sizler de hazırsınız. 30 Mart bunu hayata geçirmek için bir adım olsun. Sizler bizlere yetkiyi verin. Bizler de gereğini yerine getirelim” dedi.