Ak Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, Başkarcı Mahallesi tarihinin en büyük mitingini Dün gece mahalle meydanında gerçekleştirdi. Binlerce Başkarcılı vatandaşın katıldığı etkinlikte Başkarcı halkı Subaşıoğlu'nu bağrına bastı. 
Miting çadırının dışına taşan kalabalık gece geç saatlere kadar süren mitingte sloganlarla ve sevgi gösterileri ile Subaşıoğlu'na destek verdi. Binlerce kişinin katıldığı mitinge; Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan ve AK Parti İl Başkanı Avni Örki de katıldı. Binlerce kişinin katıldığı Başkarcı'da, halk Subaşıoğlu ile coştu
Altyapı hamlesi ile sorunlar kalmayacak. 
Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu  yüzyılın dev altyapı hamlesi ile Denizli Belediyesinin yaptığı çalışmalarının devam edeceğini ve altyapı çalışmalarının özellikle Başkarcı ve diğer mahallelerde de gerçekleştirileceğini vurguladı. " Sizler tertemiz suya en kısa zamanda kavuşacaksınız. hiç kimse 50 yıllık bir şebekeye mahrum bırakılmayacak" dedi. 
Subaşıoğlu daha sonra yeni dönem için yapacağı projelerini anlattı.Merkezefendi Belediyesi'nin sosyal sorumluluk bilincinin üst düzeyde olacağını vurgulayan Subaşıoğlu " Projelerle şehri nakış nakış işleyeceğiz" dedi. 
Subaşıoğlu'nun konuşması sık sık sloganlar ve alkışlarla kesilirken Başkarcılı gençlerin ellerinde Subaşıoğlu resimleri ile mitingde Subaşıoğlu'na destek vermeleri etkinliğe renk kattı.