Merkezefendi Belediyesi tarafından, emlak vergisi ve çevre temizlik vergisi borçlarının yapılandırılmasında sona yaklaşıldı. Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, "Ödemede kolaylıkların sağlandığı vergi borçlarını ödemek isteyen vatandaşlarımız için son tarih 1 Aralık 2014. Bu fırsatlardan yararlanmak için bütün Merkezefendili vatandaşlarımızı belediyemize bekliyoruz" dedi. 

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, 6552 sayılı kanundan faydalanarak emlak vergisi ve çevre temizlik vergisi borçlarını yeniden yapılandırmak isteyen vatandaşlara seslendi. Konuyla ilgili vatandaşlara çağrıda bulunan Başkan Muhammet Subaşıoğlu, yapılandırmada son günün 1 Aralık 2014 olduğunu belirterek, Merkezefendili vatandaşlara davette bulundu.

Son Gün 1 Aralık

Merkezefendi Belediyesine, ait gecikmiş emlak ve çevre vergisi borçlarını ödemek isteyen vatandaşlara kolaylık sağlamak amacıyla yürütülen yapılandırma çalışmasında sona yaklaşıldı.
 Konuyla ilgili açıklamada bulunan Başkan Muhammet Subaşıoğlu; “ Vatandaşlarımıza taksit imkanları ile kolay ödeme fırsatı sağlayan 6552 sayılı kanun kapsamında yapılandırılmaya aldığımız emlak vergisi ve çevre temizlik vergisinde sona yaklaşıldı. Belediyemize ait gecikmiş vergi borçlarının yapılandırılmaya alınmasından sonra birçok vatandaşlarımızın kampanyadan yararlanarak borçlarını ödediğini gördük. Yapalındırmadan faydalanmak isteyen vatandaşlarımıza son çağrımızı yapıyoruz. Ödemede kolaylıkların sağlandığı vergi borçlarını ödemek isteyen vatandaşlarımız için son tarih 1 Aralık 2014. Bu fırsatlardan yararlanmak için bütün Merkezefendili vatandaşlarımızı belediyemize bekliyoruz. Yapılandırma süresi bitiminden sonra yapılacak başvuruların değerlendirmeye alınması mümkün olmayacak. ” dedi.