Denizli Esnaf ve Sanatkârlar Odası (DESOB) Birlik Başkanı Musa Çelikkol ve Yönetim Kurulu Üyeleri Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nu makamında ziyaret etti.
SUBAŞIOĞLU: “ÖNEMLİ OLAN HİZMET EDEBİLMEK “

Ziyaretten dolayı Dernek Başkanı Musa Çelikkol ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti, Başkan Subaşıoğlu, 1995 yılından beri birlik başkanlığı görevini yürüten Musa Çelikkol’a göreve tekrar seçilmesinden dolayı başarılar diledi. Subaşıoğlu konuşmasında, “Bizler Musa Çelikkol başkanımızın her zaman Denizli esnafının yanında olduğunu biliyor, esnaf için yaptığı başarılı çalışmalarından ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bizler için önemli olan koltuk değil, amacımız vatandaşa en iyi şekilde hizmet etmektir.” dedi.   
 Başkan Subaşıoğlu’nun yükünün ağır olduğunu ancak bu yükü rahatlıkla taşıyabileceğini söyleyen Birlik Başkanı Musa Çelikkol ise “ Muhammet Subaşıoğlu başkanım genç ve dinamik,bulunduğu makama çok yakışıyor.Yükü ağır olsa da altından rahatlıkla kalkabilecek bir başkan olduğunu ve aynı zamanda başkanlığı döneminde birçok yeni projenin altına da imza atacağına inanıyor ve görevinde başarılar diliyorum.” dedi.