Pelitlibağ mahallesinde gerçekleştirilen iftar programına katılan Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, eski yetiştirme yurdunun bulunduğu alana okul binası ve kentin en güzel parklarından birinin yapımına başladıklarını birkaç ay içinde parkın tamamlanacağı müjdesini verdi. Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan Ramazan etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen mahalle iftarlarında Pelitlibağ mahallesi’nde vatandaşlar ile bir araya geldi. Eşi Berrin Zolan ile birlikte mahalle sakinlerinin Ramazanını kutlayan Başkan Zolan, “On bir ayın Sultanı Ramazan birlik ve beraberliğinin en güzel göstergesi. Mahalle iftarları sizlerle buluşmak için önemli bir vesile. Bu faaliyet kaybolmaya yüz tutan mahalle kültürümüze katkıda bulunduğu gibi Ramazanımızı da anlamlı kılıyor İftar sofralarında dargınlıklar bitiyor. Yeni dostluklar kuruluyor. İftar sofraları, tanışmaya, kaynaşmaya, birlik ve beraberliğin gelişmesine büyük katkı sağlıyor. Birbirini tanımayan komşuları, apartman sakinlerini, zengin-fakir demeden aynı sofrada buluşturuyor ve muhteşem bir kardeşlik ortamı oluşturuyoruz. Burada aynı sofrada sizlerle birlikte orucumuzu açıyor olmak bize büyük mutluluk veriyor.” dedi.

Pelitbağ’a müjde

Pelitlibağ mahallesi sınırları içinde bulunan eski yetiştirme yurdunun bulunduğu alana kentin en güzel parklarından birinin yapımına başladıklarını birkaç ay içinde parkın tamamlanacağı söyleyen Başkan Zolan, “ Şuan bahçesinde iftarı gerçekleştirdiğimiz Hacı İbrahim Demireren Cumhuriyet İlköğretim Okulu kapandı ve yıkılacak. Bu 18 derslikli okulun yerine yapımına başladığımız parkın hemen yanı başına 32 derslikli bir okul yapılacak. Çocuklarımıza yakışır bir okul ve mahallemize yakışır bir park yapılacak. Önümüzdeki günlerde okulun yıkımı gerçekleştirilecek ve yeni okulun inşaatı başlayacak. Bir yandan da biz parkın yapımına devam edeceğiz. Burası Denizli’nin en gözde mekanlarından biri olacak.” dedi.

Başkan Zolan: “Büyük hayallerimiz var”

Daha sonra teravih namazı kılmak için Sırakapılar mahallesine geçen Başkan Zolan, namaz sonrası gerçekleştirilen sohbet toplantısında mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Bu tür buluşmalarda vatandaşların isteklerini dinleme fırsatı bulduklarını söyleyen Başkan Zolan, “Sizlerle gerçekleştirdiğimiz bu toplantıları son derece önemsiyorum. Bizim göremediğimiz farkına varamadığımız sorunları ilk ağızdan dinleme fırsatı buluyoruz. Başkan yardımcılarımızla daire müdürlerimizle sizlerin taleplerini almaya geldik. Sırakapılar mahallesinde geçtiğimiz yıl altyapı üstyapı çalışmaları gerçekleştirdik. İnşallah Denizlimiz Sırakapılar mahallemiz daha da güzel işlere şahit olacak. Denizli’nin Büyükşehir olması ile birlikte daha büyük imkanlara kavuşacak. Büyük projeleri sizlerin taleplerini bu imkanlar ile daha kısa sürede yerine getireceğiz. Sizlerin desteği ile Denizli’yi bambaşka bir noktaya getireceğiz. ” diye konuştu