Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye’nin her geçen gün büyüyen ve güçlenen ekonomisinin temel taşının ülkenin dört bir yanında çalışan emekçiler olduğunu belirtti. Başkan Zolan açıklamsında şunları kaydetti:
"Türkiye’nin güçlü ekonomik duruşu ve refah seviyesi, ülkemizin dört bir yanında helal ekmek kazanmak için çalışan işçi kardeşlerimizin alın teriyle var olmaktadır. Ülkemizin en değerli sermayesi emektir. Denizli'nin çeşitli sektörlerinde gecesini gündüzüne katarak çalışan tüm işçi kardeşlerimiz, hem kentimizin hem Türkiyemizin güçlü geleceğinin neferleridir."

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin tüm çalışanların yanında olduğunu ifade eden Başkan Zolan, işçilerin sosyal güvenceleri, hak arayışları, sendikal faaliyetleri ve iş güvenlikleri konusunda onlara destek vermeye ve sorunlarının en kısa sürede çözümü konusunda taşın altına ellerini koymaya devam edecekleri, birlik ve dayanışma ruhu içinde çalışan, üreten Türkiye’nin 2023 hedeflerine ulaşmasında başarının en büyük pay sahiplerinin, yine işçiler olacağını kaydetti.