Denizli’ye hizmet eden isimleri ödüllendiren Denizli Emek Çalışanlar Kültür ve Yardımlaşma Derneği (EMEKDER) Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan’a ‘Yılın Belediye Başkanı’ ödülünü verdi.
Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda gerçekleştirilen geceye Başkan Zolan’ın yanı sıra Vali Yardımcısı Abdullah Acar, Emniyet Müdürü Zeki Bulut ile çok sayıda davetli katıldı.
Gecede "Denizli’yi en yaşanılır şehir yaptığı ve işçilere verdiği desteklerden dolayı ödüle layık görülmüştür" anonsuyla sahneye davet edilen ve ödülünü EMEKDER Eğitim Danışmanı Murat Boz’un elinden alan Başkan Zolan, yaptığı konuşmaya işçilere teşekkür ederek başladı. EMEKDER’in işçilere yönelik sosyal, kültürel ve kişisel eğitimleri için yaptığı etkinlikleri ve çalışmaları yakından takip ettiğini ve takdire şayan olduğunu dile getiren Başkan Zolan sözlerini şöyle sürdürdü: “ Denizli Belediyemiz'de çalışan binlerce işçimizle arkadaşımızla hep birlikte bu kenti yaşanabilir bir hale getirdik.
Bu kentin bu günkü halinde sizlerin çok büyük emeği ve katkısı var. Denizlili kardeşlerimizle bu şehri size yakışır hale getirdik. Bu sebeple herkese teşekkürü bir borç biliyorum. EMEKDER’İN çalışmalarını yakından takip ediyorum. Yok sayılan, temas edilmeyen, fark edilmeyen çalışma arkadaşlarımızı, işçilerimizi koordine eden, sosyal kültürel ve kişisel eğitimleri konusunda önemli etkinlikler gerçekleştiren derneğimizin çalışmaları beni çok mutlu ediyor. Bu konuda dernek yöneticilerimizi gösterdikleri gayretten dolayı kutluyorum. Üretmek, çalışmak, alın teri ile evlerine ekmek götürme telaşında olan sizleri de tebrik ediyorum. Ne iş yaptığınızın önemi yok. Önemli olan o işi nasıl yaptığınız. Önemli olan en iyisini, güzelini yapmak, işe yaradığını hissetmektir. Denizli'nin gelişmesinde de sizlerin emeği, gayreti alın teri var. Hepinize Denizli’ye yaptığınız katkılardan dolayı teşekkür ediyor, şahsıma verilen bu ödülü işçi kardeşlerimiz adına alıyorum.”
  Yılın Yöneticisi Ödülünü Denizli Valisi Abdulkadir Demir adına Vali Yardımcısı Abdullah Acar alırken, Emniyet Müdürü Zeki Bulut’a ise Hayata Pas Ver Projesi ile Yılın Sosyal Sorumluluk Projesi Ödülü verildi. Ayrıca Başkan Zolan, Yılın İşvereni kategorisinde Süzer Tekstil’in sahibi Ahmet Süt ile Kayteks’in sahibi Ahmet Kundak’a ödüllerini verdi. Gecede siyaset, bürokrasi, sivil toplum örgütleri, eğitim, çalışma hayatı ve medya gibi farklı alanlarda ödüller sahiplerine verildi.