Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Pınarkent Mahallesi sakinleriyle biraraya gelerek sıkıntılarını dinledi. Vatandaşlar park, yolların asfaltlanması ve altyapı gibi isteklerini dile getirildi.

Başkan Zolan, taleplerin ayrı ayrı değerlendirileceğini belirterek, “İsteklerinizin karşılanması noktasında elimizden ne geliyorsa yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Önümüzde bir yıllık süre var. Bu sürede Denizli genelini karış karış gezerek çalışmalarımızı yapıp hazırlıklarımızı tamamlayacağız. Büyükşehir olunmasının ardından sorunları tespit etmeye çalışmak, zaman kaybından başka bir şey değildir. Sizlerin de ifade ettiği gibi yollar, altyapı ve park istekeriniz önceliklidir.” dedi.

Şehir merkezinde altyapı çalışmalarını tamamladıklarını kaydeden Zolan, "Türkiye’nin en temiz suyunu, evlerinizin musluğuna kadar getirdik. Merkezde yapılan içme suyu, yağmur suyu ve kanalizasyondan oluşan altyapı çalışmalarını genele taşıyoruz. Martta merkez dışında kalan birçok mahallemizde çalışmalar olacak. Merkezde başlayıp genişleyen çemberle Denizlimiz'in tamamının altyapısı değişecek. Daha sonra ise bu bölgenin de içinde yer aldığı uç noktaların sorunu çözülecek.” şeklinde konuştu.