Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Gültepe, Alpaslan ve Karşıyaka mahallerini ziyaret eden Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Başkan Yardımcıları Nilgün Ök, Mahmut Güngör, Mustafa Gökoğlan ve daire müdürlerinin de hazır bulunduğu toplantılarda vatandaşların taleplerini dinledi. Mahalle gezilerine ayrı bir önem verdiklerini dile getiren Başkan Zolan, “ Taleplerinizi dinlemeye ve çözüm üretmeye geldik. Biz değil siz konuşacaksınız. Hangi konuda sorununuz var ise bizler ile paylaşabilirsiniz” dedi.


Ziyaretlerine Gültepe Mahallesi’nden başlayan Başkan Zolan’a bölgelerine yapılan hizmetlerden ötürü vatandaşlar teşekkür ederken Başkan Zolan, ‘ Bu övgü dolu sözleri sizlerden duymak bizi son derece mutlu etti. İşte bizim ödülümüz bu. Sizlerin sadece ‘Allah razı olsun’ demesi bize yeter. Bu bölgeye yapmış olduğumuz Türk Spor Oyunları Sahası, Gümüşler Parkı bu mahallemize ayrı bir hava kattı. Sizlerden bir tek isteğim var bu değerleri koruyup kollayın. Gültepelilerin rahat nefes alıp, huzur içersinde yaşayacağı yerler yapmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Karşılaştığınız tüm sorunları çözmek için elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz. 2009 yılında Denizli Belediyesi mücavir alanına dahil olan Gültepe Mahallemizi çok kısa zamanda bambaşka bir görünüme kavuşturduk. Bundan sonrada buraya ne yapılması gerekiyorsa yapacağız” dedi.


Başkan Zolan’ın ikinci durağı Alpaslan Mahallesi oldu. ‘Halkımıza danışarak, onların fikirlerini alarak çalışmaya gayret ediyoruz’ diyen Başkan Zolan kendilerine yöneltilen talepleri öncelik sırasına göre mutlaka yerine getirdiklerini belirtti ve burada da vatandaşların taleplerini dinledi. 3 yıl içinde Alpaslan Mahallesi’nde de önemli değişimlere imza attıklarını dile getiren Başkan Zolan, hizmetlerin artarak devam edeceğini söyledi. Vatandaşlar ile birlikte mahalleyi gezen Başkan Zolan tandırda ekmek yapan bayanlar ile bir süre sohbet etti. İkram edilen ekmeği yiyen Başkan Zolan’a özellikle çocuklar yoğun ilgi gösterdi.


Başkan Zola’ın son durağı ise Karşıyaka Mahallesi’ydi. Yeni yapılan Karşıyaka Kapalı Pazaryeri’nde gerçekleşen buluşmada vatandaşlara seslenen Başkan Zolan, “ Şu an içinde bulunduğumuz bu alan Karşıyaka Mahallemizin yıllardır özlemini duyduğu pazaryeri sıkıntısına son verdi. Bundan böyle yazın sıcaktan, kışın soğuktan ve yağıştan etkilenmeden sağlıklı bir şekilde alışverişinizi yapacaksınız. Bu yeni pazaryeriniz hepinize hayırlı olsun. Şimdi ise mahallemizin hemen yanı başına Denizli’nin en büyük parkı yapılıyor. Bir zamanlar Karşıyaka Mahallesi’nin kanayan yarası olan Bağırsak Deresi olarak da bilinen ve kanalizasyon olarak kullanılan bölgede Ak Vadi Parkı’nı hayata geçiriyoruz. Burada spor alanları yürüyüş yolları, jimnastik grupları, göletler, piknik alanları ve çocuk oyun grupları yer alacak. Bir zamanlar hastalık yayan burası sadece Denizli’nin değil Ege’nin en güzel mekanı haline gelecek. Göreceksiniz bu bölge Denizli’nin yeni cazibe merkezi olacak” dedi.