HABERDENİZLİ.COM

Denizli Büyükşehir Belediyesi, kent merkezindeki 10 mahallede hayata geçirdiği dev alt yapı hamlesini sona ermesinin ardından, bir süre önce başladığı üst yapı çalışmalarını da hızlı bir şekilde tamamlıyor.  Üst yapı çalışmalarının tamamlanması için aralıksız çalışan Denizli Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesi sınırları içerisinde yer alan, yoğun bir trafik akışına sahip 3384 Sokak’ta sıcak asfalt çalışmalarını tamamladı. Modern bir görünüme kavuşan ve toplam 6 şeritten oluşan güzergaha 2.400 ton asfalt döküldü. 

“Denizli’ye en güzelini yapmaya devam ediyoruz”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli'nin en büyük ihtiyaçları arasında olan ulaşım için birçok yatırım yaptıklarını vurgulayarak, "Hamdolsun alt yapısı biten bölgelerimizde hızlı bir şekilde üst yapı çalışmalarını başlayıp bitiriyoruz. Bizlere her koşulda inanıp, güvenen hemşerilerime teşekkür ediyorum. Denizlimize güzelleşmeye devam edecek. Denizli’ye en güzeli neyse yapmaya devam ediyoruz” dedi.

11 mahallede üst yapı çalışması

2018 yılında pek çok mahallenin üst yapısının tamamlanarak, bambaşka bir görünüme kavuşacağını müjdeleyen Başkan Zolan, "Birçok noktada ekiplerimiz, vatandaşlarımızın rahatı ve memnuniyeti için çalışıyor. Şu anda 11 mahallemizde üst yapı çalışması yürütüyoruz. İnşallah çalışmalarımız sona erdiğinde, kentimiz çok daha güzel olacak. Sizlerden aldığımız destek ve dualarla çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.