Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Bilgilendirme Toplantıları kapsamında Güney ve Sarayköy ilçelerini ziyaret etti. 
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Bilgilendirme Toplantıları kapsamında ilçe gezilerini sürdürüyor. Aynı gün içinde Güney ve Sarayköy ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Zolan, vatandaşlara büyükşehir ile birlikte yaşanacak değişimi anlattı. Başkan Zolan’ın yaklaşık 12 saati aşan Güney ve Sarayköy programı gece geç saatlere kadar sürdü. Güney’e bağlı Ertuğrul,Doğanlı, Cindere, Adıgüzeller, Hamidiye, Karagözler, Koparan, köyleri ile Eziler beldesini ziyaret eden Başkan Zolan’a partisinin Güney Belediye Başkan Adayı Halil Ayhan da eşlik etti. Başkan Zolan, Büyükşehir'in hizmetleriyle Denizli'nin her noktasında yaşayan vatandaşlara mutluluk getireceğini söyledi.
Birkaç yıl sonra Denizli’nin her noktasında yaşayan vatandaşlara ‘İyi ki Büyükşehir olmuşuz’ dedirteceklerini dile getiren Başkan Zolan, “Çıkan yasa ile birlikte Denizli’de 360 köy, 68 belde, 18 ilçe şükürler olsun ki Büyükşehir’in imkanlarından yaralanacak. Biz buralardan bir şey almaya değil, hizmet vermeye, dertlere derman olmaya geliyoruz. Büyükşehir’in getirdiği imkanlarla şehir merkezinde ne varsa, ilçelerimize, köylerimize ve mahallelerimize de o hizmetler gelecek. Tabiki büyükşehir buralara nasıl gelecek diye düşünülecektir. Sizler aynı zamanda hem büyükşehir belediyesinden hem de Güney belediyesinden hizmet alacaksınız. Günlük işleriniz, çöpünüz, işyeri açma, inşaat ruhsatları Buldan Belediyesi, alt yapı gibi büyük yatırımlar da Büyükşehir tarafından yapılacaktır. Büyükşehir ile birlikte gerçekleşecek değişimi anlatmak için gidilmedik köy, adım atılmadık yer bırakmayacağız. Nerde bir ışık görsek kapısını çalacak Büyükşehir’in kazanımlarını anlatacağız” dedi.
Güney programını akşam saatlerinde sonlandıran Başkan Zolan daha sonra Sarayköy’e geçti.Acıdere, Gerali, Beylerbeyi, Altıntepe köyleri ile Duacılı Beldesi’ni ziyaret eden Başkan Zolan’a partisinin Sarayköy Belediye Başkan Adayı Ahmet Özbaş eşlik etti. Büyükşehir’in getirileri ile birlikte özellikle belde ve köylerde inanılmaz bir değişim yaşanacağına dikkat çeken Başkan Zolan,“Büyükşehir en çok belde ve köylerimiz kazanacak. Yasa gereği Büyükşehir Belediyesi ile ilçe belediyesinin mahalle statüsü kazanan belde ve köylere bütçelerin en az yüzde 10'u kadar her yıl yatırım yapmak zorunda. Bu kaynakla yapılan hizmetler burada yaşayan vatandaşlarımızın yaşadıkları yerde mutlu olmalarını sağlayacak. Bu hizmetler şehirlere olan göçün önüne geçecek. Birkaç yıl sonra eminim ki tersine göçler yaşanacak. Kent merkezinde var olan güzelliklerin belde ve köylerinde olduğunu gören vatandaşlarımız buralara tekrar gelecek burada yaşayan vatandaşlarımız ise şehirlere gitmek istemeyecek. Biz herkes yaşadığı yerde mutlu olsun istiyoruz. Bunu da başaracak inançtayız” şeklinde konuştu.