Haberdenizli.com

Şube Başkanı Kazım Tefçi ziyarette yapmış olduğu konuşmada, "Türkiye’nin en büyük ailesi olan Eğitim-Bir-Sen’in Demokrasi Şöleninin, birliğimizi beraberliğimizi, kardeşliğimizi güçlendirerek ve teşkilatımızın büyüklüğüne yaraşır bir şekilde sonuçlanacağından zerre şüphem yoktur. Hep birlikte daha da güçlenerek bu süreçten çıkacağız. Teşkilatımızla bir araya gelmenin, mücadeleyi yüklenen omuzlarımızın birleşmesi, kardeşliğimizin pekişmesi için çok önemlidir. Sendikacılık her ne kadar kuruş mücadelesi vermek için temayüz etmiş bir yapı olsa da Eğitim-Bir-Sen kuruşa sahip olmak için özgün bir duruşa sahip olmayı da çok önemseyen bir çatıdır. Bu çatı altında etnik kökenin, cinsiyetin, kültürel farklılıkların, insanları homojenize eden ideolojik saplantıların yeri yoktur. Farklılıklarımız ayrılık ve aykırılık noktası değil çeşitliliğin sağladığı zenginlik kaynaklarımızdır."

Eğitim-Bir-Sen, sosyal değişimlerin mantıklı öncüsü, eğitimin bilimsel verilere dayalı gerçekçi reformcusu, kültürel mirasımızın köklerinden beslenen ve geleceği hazırlayan en büyük çatısıdır. Anadolu insanın kendi sorunlarını kendi diliyle ve kendi haliyle çözmesinin realist, demokratik, dinamik temsilcisidir.
Çameli, Serinhisar ve Acıpayam İlçe Temsilcileri ve yönetim kurulu üyelerine Eğitim-Bir-Sen Denizli 1 Nolu Şube Haber Bülteni’ni takdim etti. Başkan Tefçi, "Gecenin bu geç saatlerine kadar bizleri misafir eden ilçe Temsilcilerimiz ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum’’ dedi.