Pamukkale Belediye Meclis, meclis oturumlarını tamamladı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’ndaki toplantıda 5. oturum gerçekleştirildi.
Başkan Gürlesin, yoğun gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıda meclis üyelerine bir sürpriz yaptı. Açılış ve yoklamanın ardından gündeme öncesi meclis üyelerine tablet dağıtıldı. Başkan Gürlesin, gündem maddeleri görüşülmesi öncesi açıklama yaparak tabletlerin tüm üyelere hayırlı olmasını diledi. Pamukkale Belediyesi hizmetlerinden ‘e’ devletten ‘e’ belediyecilikten tam manasıyla faydalanılması istediklerini kaydeden Başkan Gürlesin, ‘Çalışmalarımızın ve bilgi paylaşımımızın etkin bir şekilde sürdürülmesini amaçlıyoruz. Ayrıca belediyemiz çalışmalarını meclis üyelerimizle paylaşmak için böyle bir çalışmayı uygun bulduk. Gülü güle kullanmanızı diliyorum. İnşallah kullanmaya başladıkça hem proje anlamında hem etkinliği artırmak anlamında büyük faydası olacak. Pamukkale Belediyesi’nin çalışmalarına daha fazla katkı konulacağını düşünüyorum. Ben tekrar hayırlı olmasını diliyor iyi günlerde kullanmanızı temenni ediyorum’ dedi.
Ardından tüm meclis üyelerine tabletler dağıtıldı. Daha sonra gündemde yer alan meclis oturumunda görüşülüp karara bağlandı.
Bu arada gündemin tamamlanmasının ardından AK Parti, CHP ve MHP Grup başkanları söz alarak tabletlerden dolayı Başkan Gürlesin’e teşekkürlerini ifade etti.
Başkan Gürlesin, gerek İl Özel İdaresi Başkanlığı dönemindeki meclis üyelerine, gerekse seçilen ve seçilemeyen belediye meclis üyelerini verdiği yemekte bir araya getirerek diğer belediyelere örnek olmuştu.