HABERDENİZLİ.COM

Burada bir süre sohbet eden ve belediye çalışmalarıyla ilgili bilgi alan Cumhur İttifakı heyeti, daha sonra Başkan Şevik ile birlikte restorasyonu yapılan sokakları gezdi, haftalardır devam eden hafta sonu yasağının kaldırılmasının ardından açık olan işyerlerini ziyaret ederek hayırlı işler diledi.   İşyerlerine, Buldan Belediyesi’nin hazırladığı ve içerisinde maske, dezenfektan ve önlük bulunan başlangıç paketleri hediye edildi. 

Cumhur İttifakı Denizli Heyeti, Kovid-19 tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma yasağının kaldırıldığı ilk cumartesi Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’i ziyaret etti. AK Parti Denizli Milletvekili Ahmet Yıldız,  AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, MHP İl Başkanı Ziya Gökalp, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Feride Kabadayılar, MHP İl Kadın Kolları Başkanı Sema Meral,  AK Parti ve MHP ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri ile il ve ilçe yönetim kurulu üyelerinin katıldığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Mustafa Şevik, belediyenin devam eden restorasyon ve sokak sağlıklaştırması çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. 

Bakanlıklar düzeyinde Ankara’nın ciddi desteklerinin olduğunu bu konuda kendilerini şanslı hissettiklerini vurgulayan Başkan Şevik, Buldan Cumhur İttifakı’nın en güzel uygulandığı ilçelerden biri olduğunu söyledi. Başkan Şevik, “ Bu ziyarette bunun tezahürü, buldan böyle olmayı devam edecek. Buldan, belki küçük bir nüve. Buldan, Ankara’daki büyük ittifakın, hem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  hem de Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin iradesinin küçük bir nüvesi ama Hz. Ali’nin ifadesiyle ‘Parça bütünün habercisidir. Biz Buldan Cumhur İttifakı olarak, her zaman bütünün parçası olacağız ve sadakatle bağlı kalacağımıza inanıyorum” dedi.

Başkan Şevik, AK Parti ve MHP Denizli heyetini ağırladı

Ak Parti İl Başkanı Yücel Güngör, “Her zaman ifade ettiğimiz gibi, bizim derdimiz Türkiye, bizim derdimiz Denizli. Denizli’nin Türkiye’nin içerisinde en güzel ilimiz olması gerektiğini, Türkiye’nin de dünyanın en güçlü devleti olması için siyaseten bizim ne yapmamız gerekiyorsa yapmaya hazırız, yapılacaktır” diye konuştu.

AK Parti Milletvekili Ahmet Yıldız, Buldan’ın kendi yol haritasını belirlemiş olduğunu belirterek, “Dokumanın başkenti Buldan, turizm ve tarımda da hedeflerini belirlemiş. Başkan Şevik’in de dediği gibi, Bakanlarımız bizleri kırmıyor.  Tüm krizlere rağmen taleplerimizi geri çevirmiyor. Bazen öyle şeyler oluyor ki, küçük paralarla büyük işler yapabiliyorsunuz.  Bakanlarımız Denizli ziyaretlerinde hemen hemen her talebe evet dedi. Ve evet dediklerini de yaptılar. Buldan’ı turizmde de yerini alması için Başkanımızın talepleri de imkanlar doğrultun da karşılanacaktır. Ben Başkan Şevik’e çalışmalarından ve gayretlerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Başkan Şevik, AK Parti ve MHP Denizli heyetini ağırladı

ŞEREF DEFTERİNE 2023 HEDEFLERİNİ YAZDILAR

Kısa konuşma ve sohbetin ardından sırasıyla AK Parti Milletvekili Ahmet Yıldız, İl Başkanı Yücel Güngör ile MHP İl Başkanı ziya Gökalp duygu ve görüşlerini yazdı. Milletvekili Yıldız, şeref defterine, “Güzide ilçemiz Buldan’ı tekrar ziyaret etmek nasip oldu. Belediye Başkanı Mustafa Şevik ve hemşerilerine konukseverliğinden dolayı müteşekkirim.  Çalışkan, üretken Buldan, esin ve övünç kaynağı oldu. Kendilerini TBMM temsil etmekten gururluyum” yazarken, AK Parti İl Başkanı Güngör, “Bizler AK Parti İl Teşkilatı olarak Cumhur İttifakımız ve kader birliğimiz ile kardeşlik içerisinde 2023 seçimlerinde hem Buldan’ımızda, hem Denizli’mizde destan yazacağımızdan şüphem yoktur” yazdı.

MHP İl Başkanı Ziya Gökalp ise şeref defterine , “Buldan Belediye Başkanımız Mustafa Şevik’e bu nazik daveti ve ilgisinden dolayı teşekkür ederiz. Kendisinin her zaman yanında olduğumuzu söyler, başarılar dilerim” yazdı.

Başkan Mustafa Şevik, pandemi döneminde derlediği “Dünyayı Sarsan Salgınlar” adlı kitabını AK Parti Denizli Milletvekili Ahmet Yıldız ve misafirleri için imzaladı.

Başkan Şevik, AK Parti ve MHP Denizli heyetini ağırladı

TARİHİ SOKAKLARI GEZDİLER

Cumhur İttifakı Denizli heyeti, Belediye Başkanı Mustafa Şevik ile birlikte. Belediye tarafından sokak sağlıklaştırması ve restorasyon uygulamasının yapıldığı tarihi sokakları gezdi. Çalışmaları yerinde gören ve inceleyen heyet, daha sonra Buldan Belediyesi tarafından BELKÜM Kadın Kooperatifine devredilen Behçet Uz Konağı ile Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilen Talat Tarakçı Konağını gezdi.  Behçet Uz Konağı’nda kadınlara yardım eden Ak Parti İl Başkanı Yücel Güngör,  ocağın başına geçip, gözleme pişirdi.

BELEDİYE’DEN ESNAFA BAŞLANGIÇ HEDİYESİ

Başkan Şevik, Cumhur İttifakı Denizli Heyeti ile birlikte, Kovid-19 tedbirleri kapsamında haftalarca uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının sona erdiği ilk hafta sonu iş yerini açan esnafı ziyaret etti. Esnafa, Buldan Belediyesi tarafından hazırlanan, içerisinde dezenfektan, maske ve önlük bulunan başlangıç paketlerini hediye eden Cumhur İttifakı heyeti,  kovid-19 tedbirlerinin uyulması konusunda uyarıda bulundu.

Buldan ve esnaf gezisinin ardından AK Parti heyeti, İlçe Teşkilatında düzenlenen istişare toplantısının ardından ilçeden ayrıldı.