HABERDENİZLİ.COM

Ak Parti İl Binasında düzenlenen aday toplantısında konuşan Zolan, Mart 2014 yerel seçimlerinde verilen 40 bin kişilik yeni stat projesi sözünü tutacaklarını söyledi. Partisi tarafından yeniden Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Zolan, “Verdiğimiz sözü tutacağız. Şehrimizin en büyük markası olan Denizlispor’a yeni bir stat kazandıracağız. Bunun için çalışmalar devam ediyor” dedi.

YER BELLİ PROJEDE SONA GELİNDİ

Stat konusunda Gençlik ve Spor Bakanlığında projenin son aşamasına gelindiğini aktaran Zolan, “Denizlispor’a verdiğimiz sözü tutacağız. Daha önce stat projemizi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan müjdelemişti. Hemen harekete geçildi. Gençlik ve Spor Bakanlığımızda projede son aşamaya gelindi. En kısa sürede proje çıkacak. Biliyorsunuz yeni stadın yeri belli. Hemen çalışmalara başlanacak” dedi.

MİLLET BAHÇESİ OLACAK

Şuan ki mevcut stadın yerine yapılacak olan projeyi de açıklayan Zolan, “Şehrin merkezinde olan stat alanı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi Millet Bahçesi olacak. Buraya aileler gelecek ve yeşil alanda doyasıya vakit geçirebilecek” dedi.

ŞEHRİN DESTEK OLMASI GEREKİYOR

Üst üste aldığı 5 zaferini toplam 15 golle taçlandıran Denizlispor'un en zor zamanlarında yanında yer alan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Şehrimizin markası Denizlispor'a her zaman destek olmaya devam edeceğiz. Şehrimizin takımına hep birlikte sahip çıkacağız. Her geçen gün daha iyiye giden Denizlisporumuza şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum. İnşallah 'o sene bu sene' olacak" dedi.