HABERDENİZLİ.COM

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türkiye’nin büyüyen ve güçlenen ekonomisinin temel taşının fedakarlıklar içinde çalışan emekçiler olduğunu ifade etti. Alın teri ve emeğin en yüce değerlerden biri olduğunu vurgulayan Başkan Osman Zolan, "Biz, 'İşçinin ücretini alın teri kurumadan önce ödeyiniz' diyen bir Nebinin ümmetiyiz. Bu vesileyle, göreve geldiğimiz ilk günden bu yana ilk ödenecek ücret, öncelikle çalışanlarımızın maaşları olmuştur" dedi. 


Denizli'nin kalkınıp gelişmesi için emek harcayan Büyükşehir Belediyesi çalışanlarının; çalışma şartlarının daha da iyileştirilmesi, iş güvenliği ve sendikal faaliyetlerine destek verdiklerini vurgulayan Başkan Osman Zolan, şunları kaydetti: "OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi de dahil olmak üzere Türkiye'de 6 sistem belgesine birden sahip ilk belediye olmanın mutluluğunu yaşadık. Bundan önce olduğu gibi bu şehrin ve ülkenin kalkınmasında büyük emekleri bulunan işçilerimizin her zaman yanında olduk." 


Gerek Denizli Büyükşehir Belediyesi gerekse kamuda görev yapan taşeron işçilerin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın müjdesi ile birlikte kadro hakkını kazandığını hatırlatan Başkan Osman Zolan, "Büyük Türkiye’nin inşasında başrol oynayan tüm işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyor, bu anlamlı günün birlik, dayanışma ve kardeşlik ruhu içerisinde geçirmelerini temenni ediyorum” diye konuştu.