HABERDENİZLİ.COM

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, her yıl 24 Temmuz tarihinde kutlanan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle Denizli’de görev yapan basın mensuplarıyla düzenlenen yemekte bir araya geldi. Pamukkale Belediyesi yerleşkesi içinde yer alan Pamuk Kafe’deki yemekte Başkan Örki, Denizli’de görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarını ağırladı. Tüm basın mensuplarının 24 Temmuz Basın Bayramı’nı tek tek kutlayan Başkan Örki’ye Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı ile Basın İlan Kurumu İl Müdürü Murat Yürekli de eşlik etti.

Başkan Örki Basınla Buluştu

“SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN DESTEK BEKLİYORUZ”
Yemekte bir konuşma yapan Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı, 24 Temmuz tarihinin basın açısından önemli olduğunu vurgulayarak, “Başkan Avni Örki her zaman bizlerin yanında oldu. Görev yaptığı her yerde basına önemli destekler verdi.  Bugünde bizleri hatırladı. Bunun için teşekkür ederim. 24 Temmuz Basın Bayramı’nda Denizli gazetecilere desteklerini gösteriyor. Kentimizin bir çok kurumu bu güne özel etkinlik düzenledi. Pamukkale Belediyesi de bize bu daveti verdi. Denizli bir çok konuda olduğu gibi birlik ve beraberliğini gösteriyor. Bunun devam etmesini diliyorum. İş güvencesi, ekonomik sıkıntılar, yüksek uydu kiraları, resmi ilan sıkıntısı, internet medyası düzenlemesi gibi sorunlarımız var. Bu konuların çözülmesi noktasında desteklerinizi bekliyoruz. Bir kez daha bu etkinlik için teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Örki Basınla Buluştu

ÖRKİ: “HER ZAMAN BASININ YANINDAYIZ”
Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ise basının çok büyük öneme sahip olduğunu ifade ederek, “Öncelikle basın bayramınızı kutluyorum. Sizler bizim büyük bir sevda ile aşk ile yaptığımız işleri halkımıza duyurma konusunda köprü vazifesi görüyorsunuz. Basın mensubu olmak herkesin yapabileceği bir iş değil. O yüzden sizin işinizin ne kadar zor olduğunu biliyorum. Basının önemi 15 Temmuz hain darbe girişiminde bir kez daha canlı canlı ortaya çıkmıştır. Çünkü o gün darbe girişimini öğrenip sokağa çıktığımızda siz de kameralarınızla oradaydınız. Basın o gün vatan savunmasının en önemli unsurları arasında yer aldı. Cumhurbaşkanımız vatandaşlarımızı meydanlara yine basın aracılığıyla davet etti ve darbe girişimi engellendi. Basın önemini 15 Temmuz’da bir kez daha göstermiş oldu. Bizler Pamukkale Belediyesi olarak önümüzdeki süreçte sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz. Bir kez daha 24 Temmuz Basın Gazeteciler ve Bayramınızı kutluyorum” dedi. Konuşmaların sonunda Başkan Avni Örki ve yemeğe katılan basın mensupları günün anısına objektif karşısına geçtiler.

Başkan Örki Basınla Buluştu

Başkan Örki Basınla Buluştu

Başkan Örki Basınla Buluştu

Başkan Örki Basınla Buluştu

Başkan Örki Basınla Buluştu

Başkan Örki Basınla Buluştu

Başkan Örki Basınla Buluştu