“Dinimizin, rahmet, merhamet ve bereket ayı olarak nitelediği mübarek Ramazan-ı Şerif’i geride bırakarak; milletçe, muhabbetle kucaklaştığımız bir bayrama daha kavuşmuş bulunuyoruz.

Bu vesileyle, Ramazan Bayramınızı en kalbi dileklerimle kutluyor; bu mübarek bayramın, her zamankinden daha çok birbirimize yakınlaştırmasını, kardeşliğimizi, dostluğumuzu pekiştirmesini temenni ediyorum.

Biz de Denizlimiz’de bu maneviyatı ve kardeşliği paylaşmak için kimi zaman sofralarınıza konuk olduk, kimi zaman bir bardak çayınızı içtik, kimi zaman hoş sohbetinizi dinledik ama sürekli sizlerle birlikte olduk. Bizleri sofranızda ve evinizde ağırladığınız ve bizden muhabbetinizi, misafirperverliğiniz esirgemediğiniz için Denizlili hemşerilerimden Allah razı olsun. Ramazan-ı Şerif boyunca gördüğüm manzara beni geleceğimiz için çok umutlandırdı. Biz bu kadar birbirimize bağlı olduğumuz sürece bu milleti hiçbir güç yıkamayacak ve bu ulu çınar ilelebet ayakta duracaktır.
Bayramlar, toplumsal barış için, sevgi, dostluk, kardeşlik, birlik ve beraberliğimiz için mükemmel bir vesile, eşsiz bir fırsattır.

Gelecek adına, çocuklarımız adına, güçlü bir umuttur bayramlar!

Zira çocuklarımız, sevgiyi, saygıyı, hürmeti, cömertliği, izzeti ve fedakârlığı, başkalarının yüzünü güldürmeyi, bayramlarda öğreniyor, bayramlarda yaşıyor.

İşte, bize düşen sorumluluk da, çocuklarımıza, örnek bir bayram yaşatmaktır.

Ramazan Bayramında, başta anne ve babalarımız, eşimiz, akrabalarımız olmak üzere tüm dostlarımızı ve komşularımızı unutmamalıyız. Onların yanında olduğumuzu, sevinç ve kederlerimizi, sıkıntılarımızı paylaşmaya hazır olduğumuzu göstermeliyiz.  Çevremizde bulunan yoksul, kimsesiz ve yetimlere, gazilerimize ve aziz şehitlerimizin ailelerine de kucak açmalıyız.
 Bunu başarabilirsek, insani hasletlerimizi, kadim değerlerimizi nesilden nesile aktarabilirsek, hiç kuşkusuz, yarınlarımız çok daha güzel, çok daha aydınlık olacaktır.

Millet olarak, birliğimizin, beraberliğimizin, kardeşliğimizin, dostluğumuzun, toplumsal barışımızın, barış içinde bir arada yaşama arzumuzun, adeta test edildiği, sınava tabi tutulduğu bir süreç yaşıyoruz.

Biliyoruz ki, bu topraklarda asırlardan beri var olan kardeşlik iklimi, hoşgörü iklimi, bugüne kadar tüm sınavların üstesinden gelmeyi başarmıştır.

Zira bu topraklar, Hacı Bektaş-ı Velilerin, Yunus Emrelerin, Mevlanaların sevgi mesajlarıyla yoğrulmuştur.

Ben, bu duygular içinde, Hemşehrilerimin mübarek Ramazan Bayramını, en kalbi duygularımla tekrar kutluyorum. Bu güzel bayram coşkusunun ocaklarımızı,  gönüllerimizi şenlendirmesini temenni ediyorum” şeklinde konuşan AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz,

Ramazan Bayramının 1. Günü olan Salı günü saat 15.00'da İl Başkanlığı Binasında Bayramlaşma yapılacağını, bayramlaşmaya tüm halkımızın ve partililerin davetli olduğunu sözlerine ekledi.