HABERDENİZLİ.COM

Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü olması dolayısıyla basın mesajı yayımladı. Başkan İnamlık mesajında;

“Kadınlar, sevgisi ve şefkati ile yaşamımızın her anında yanımızda olan, bizleri dünyaya getiren, büyüten en değerli varlıklarımızdır. Dünyamız onların varlığı ile güzelleşmekte, geleceğimiz onların emekleri ile şekillenmektedir.

Türk kadınlarımız, bu topraklarımızın vatan kılınması için eşsiz mücadeleler vermiş, vatan, bayrak ve millet sevdasıyla evlatlarını cepheye göndermiş, bu uğurda kendileri de savaşmışlar ve tarihimizde kahraman Türk kadınları olarak yerlerini almışlardır.

Dünyanın hiçbir yerinde görülmemiş mücadeleler veren Türk kadını, sosyal, ekonomi, eğitim, sağlık, bilim ve sanat gibi pek çok alanda başarı ile yer almaktadırlar. Aile kurumunun temel taşı olan kadınlarımız, büyük bir özveri ve fedakarlıkla sağlıklı ve mutlu bir toplum olarak ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşıyarak, toplumsal gelişmemize katkı sağlamaktadırlar.

Bu vesileyle, toplumumuzun yapısını güçlendiren, hayatımızın her anına dokunan, anlamlandıran ve güzelleştiren kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlarım” dedi.