Pamukkale Belediyesi, tarafından araç parkurunda bulunan ve satışa çıkartılmasına karar verilen iş makinesi ve araçları, destek amacıyla ilk olarak Denizli’de ihtiyacı olan küçük belediyelerin sembolik bir bedelle kullanımına sunuyor. Bu kapsamda daha önce Beyağaç, Baklan ve Babadağ Belediyesi’nin ihtiyaç duyduğu araçları ve iş makinelerini imzalanan protokolle ilçe halkının hizmetine veren Başkan Gürlesin, bu kez de Kale Belediyesi’ne önemli bir destek sağladı. Kale Belediyesi’nin ihtiyacı olan binek bir aracı Başkan Gürlesin, Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla ile imzaladığı protokolle ilçeye gönderdi. 

BELEDİYEMİZİN ÖNEMLİ BİR İHTİYACI KARŞILANDI

Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla, belediye olarak ihtiyaç duydukları aracı sembolik bir bedelle ilçeye gönderdiği için Başkan Gürlesin’e teşekkürlerini aktararak, “Küçük belediyelere her anlamda destek olmaya gayret gösteren Pamukkale Belediye Başkanımız Hüseyin Gürlesin, Kale İlçemize de önemli bir destek sağladı.  İlçemizde birçok hizmette kullanacağımız binek aracı belediyemize kazandırdığı için kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi. 

İLÇELERE DESTEĞİMİZ SÜRECEK

Halka hizmet için ihtiyaç duyulan her noktada Pamukkale Belediyesi olarak üzerlerine düşen görevi yapmaya çalıştıklarını söyleyen Başkan Hüseyin Gürlesin de, “Vatandaşlarımıza en iyi hizmetin hızlıca ulaşması noktasında duyarlı olduğumuz vurgulamak istiyorum. Bu kapsamda tüm ilçelerimize destek olmaya devam edeceğiz. Daha önce Babadağ, Baklan ve Beyağaç belediyelerimizle protokoller yaparak ihtiyaçları doğrultusunda araç desteklerimiz oldu. Bugün de Kale ilçemizle böyle bir işbirliği yapıyoruz. Bu protokolle ilçe belediyemizin elini güçlendirmiş olacağız. Denizli’nin en büyük ilçesi olarak, diğer ilçelerimize de imkanlarımız ölçüsünde desteğimiz sürecek” dedi.