Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 24 yıldır MS hastası olan ve 4 yıldır yatağa bağımlı yaşayan ihtiyaç sahibi 45 yaşındaki Himmet Tüğdür’e özel yatak sistemi yardımı yaparak yaşadığı sıkıntılara merhem oldu. Vücut yaraları ve diğer problemleri minimize eden çift motorlu oynar başlıklı ve havalı yatak sisteminin ulaştırıldığı Tüğdür’e ziyarette bulunan Başkan Gürlesin, geçmiş olsun dileklerini ileterek bu konuda ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olduklarını vurgulayarak, belediyeye başvurmalarını istedi. 
Yatağa bağımlı yaşayan kişiler, kan dolaşımında sıkıntı, deri ve deri altı dokusunda hasar ve yatak yaraları sıkıntılarıyla da karşı karşıya kalıyor. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in talimatı ile uygulamaya girensosyal proje,  ilçede ihtiyaç sahibi olan ve yatağa bağımlı yaşayan hastalara umut oldu. Bu hastaların yaşadığı sıkıntıları ortadan kaldıran‘Çift motorlu oynar başlıklı hasta yatağı ve havalı özel yatak sistemi’ alınarak, bugüne kadar 7 hastaya teslim edildi. Sosyal projeyle birçok olumsuzluktan kurtulan hastaların yüzü güldü. 



4 YILLIK SIKINTISI SON BULDU
Başkan Gürlesin, özel yatak sistemi yardımının yapıldığı 24 yıldır MS hastası olan ve 4 yıldır yatağa bağımlı yaşayan ihtiyaç sahibi 45 yaşındaki Himmet Tüğdür’e Karşıyaka Mahallesindeki evinde ziyarette bulundu. Başkan Gürlesin’e, Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Kaya, Pamukkale Belediyesi Meclis üyeleri de eşlik etti. 
Geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Gürlesin’e teşekkürlerini ileten Tüğdür, “Yatağa bağımlı olarak yaşamanın vücutta birçok sıkıntısı oluyor. Bu sorunların çözümü noktasında en büyük ihtiyaçlarımızdan birisi olan bu özel yatak sistemini bizlere ulaştırdığınız için Allah sizden razı olsun. Çok teşekkür ediyorum. Pamukkale Belediyemiz, Hüseyin Başkanımız sayesinde İnşallah daha rahat edeceğiz. Görüyorum ki, ihtiyaç sahiplerinin, hastaların birçok kesimin elinden tutuyor, yardımcı oluyorsunuz. Allah razı olsun, çok sağ olun. Bizlere bu olanağı sağladığınız için çok teşekkür ediyorum” dedi.

“BİZLERE ULAŞIN”
Yatağa bağımlı yaşayan hastalara yönelik olarak başlattıkları özel yatak sistemi uygulamasıyla ihtiyaç sahibi bu vatandaşlarında sıkıntılarına merhem olduklarını vurgulayan Başkan Gürlesin, “Sosyal Belediyecilik anlayışıyla engellilere, yaşlılara, hastalara, ihtiyaç sahibi ailelere her daim destek içerisindeyiz. İhtiyaç sahibi yatağa bağımlı hastalarımızdan bizlere özel yatak noktasında talepler geldi. Hemen çalışmalarımızı başlatarak, yatakları bu vatandaşlarımıza ulaştırmaya başladık. Onların günlük yaşamında sıkıntıları biraz da olsa azaltabilmişsek en önemlisi bu. Bugünde Himmet Tüğdür kardeşimizin ziyaretine geldik. Kendisine de acil şifalar diliyorum. İhtiyaç sahibi yatağa bağımlı olan hastalarımızda bizlere başvursunlar. Biz burada elimizden geldiği kadar yardımcı olmak istiyoruz. İmkanlara, şartlara ve sağlık raporlarına bakarak nasıl bir yardımımız dokunabilir bunu belirleyeceğiz. Tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.