Hacı İbrahim Demireren İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi olan 10 yaşındaki Furkan Özgen’i, ailesi geçtiğimiz aylarda rahatsızlığı sonucu götürdüğü hastanede beyin tümörü olduğunu öğrendi. Tedavisi nedeniyle okulunu bırakmak zorunda kalan Furkan, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde beyin tümörü ameliyatı oldu. Ameliyat sonrası kemoterapi tedavisi devam eden Furkan’a Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin moral ziyaretinde bulundu.



Ziyarette Başkan Gürlesin’e Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Kaya da eşlik etti. Koyu bir Beşiktaşlı olan Furkan’a Başkan Gürlesin, yanında getirdiği Beşiktaş nevresim takımı hediye etti.
Beşiktaş’ı çok sevdiğini belirten Furkan, Başkan Gürlesin’e hediye için teşekkür etti. Furkan’ın talebi üzerine hemen yatağına Beşiktaş nevresim takımı serildi. Başkan Gürlesin, Furkan’la uzun süre sohbet ederek, birlikte hoş anlar geçirdi.Anne Dilek Özgen’de Furkan’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı çok sevdiğini sosyal medya hesabından sürekli Cumhurbaşkanı ile ilgili paylaşımlar yaptığını söyledi. O anlarda sınıf arkadaşları da Furkan’ı evinde ziyaret etti. Rahatsızlığı nedeniyle odasının kapısından Furkan’a merhaba diyen sınıf arkadaşları, geçmiş olsun dileklerini ileterek biran önce iyileşip okula dönmesini istediler.

Başkan Gürlesin, Furkan’ın rahatsızlığı ve tedavi süreciyle ile ilgili anne Dilek Özgen’den bilgiler aldı. Furkan’ın bir an önce sağlığına kavuşmasını dileyen Başkan Gürlesin, bu süreçte gereken tüm desteği aileye vereceklerini vurgulayarak, “Arkadaşları da Furkan’ı gördük ki çok özlemiş. Furkan’ın biran önce iyileşip okuluna dönmesi için elimizden geleni yapacağız. Tedavi sürecinde destek ne gerekiyorsa vereceğiz. İnşallah kısa zaman içinde Furkan iyileşecek ve arkadaşlarının yanına dönecek” dedi.