Tüm katılımcılara teşekkürlerini sunan Başkan Gürlesin, “Allah, rahmet, bereket ve mağfiret ayı olan Ramazan’ı en iyi şekilde, tüm güzellikleriyle birlikte yaşamamızı nasip etsin” dedi.
 
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in ev sahipliğinde Karahayıt’ta gerçekleştirilen iftar programına; AK Parti Denizli Milletvekilleri Sema Ramazanoğlu, Şahin Tin, AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, Pamukkale İlçe Başkanı Hasan Aracı, İl Kadın Kolları Başkanı Aynur Akdemir, İl Gençlik Kolları Başkanı Melih Serim, Pamukkale Belediye Başkan Yardımcıları Selim Arkan, Adnan Kaya, il, ilçe, kadın ve gençlik kolları teşkilatlarının üyeleri katıldı.
AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Hasan Aracı, böylesi güzel bir etkinlikte teşkilat üyelerini bir araya getiren Başkan Gürlesin’e teşekkürlerini iletti.
 
“BAŞKAN GÜRLESİN MUTLULUĞUNU PAYLAŞTI”

Tüm katılımcılara bir bir teşekkür eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ise, “AK Parti ailemizle bu gönül sofrasında bir arada olmaktan duyduğum memnuniyeti dile getirmek istiyorum. Ramazan ayınız mübarek olsun. Bu rahmet ve bereket ayında sizlerle birlikte olmak istedik. Cenabı Allah, rahmet, bereket ve mağfiret ayı olan Ramazan’ı en iyi şekilde, tüm güzellikleriyle birlikte yaşamamızı nasip etsin. Allah birliğimizi, dirliğimiz bozmasın. Ben tekrar Ramazan ayının tüm İslam Alemine rahmet, bereket ve mağfiret getirmesini diliyorum” dedi. 

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin ise, yaptığı konuşmada şunları söyledi, “Bu güzel günde, Ramazan ayında sizlerle birlikte olmaktan duyduğum mutluluğu belirtmek isterim. Sayın Başkanımız Hüseyin Gürlesin’e ve ekibine, AK Parti ailemizi bir araya getirdiği ve bu güzelliği paylaşmamızı sağladığı için teşekkür ediyorum. İnşallah barış ve huzur dolu bir Türkiye’de birlikte daha güzel nice Ramazanlar geçirmeyi temenni ediyorum” dedi.








“BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

Ramazan ayında AK Parti Teşkilatlarıyla birlikte olmanın sevinci içerisinde olduğunu aktaran Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu ise, “Ramazan ayı bir huzur ve sükunet iklimidir. Bu ayda sadece bedenlerimiz oruç tutmuyor. Asıl oruç ruhumuza tutturduğumuz oruçtur. Buda insan olarak bizi var eden, eşrefi mahlukat yapan değerleri içimiz de ruhumuzda büyütmek için vesile olan bir aydır. AK Parti olarak büyük bir aileyiz. Başkanımız Sayın Hüseyin Gürlesin’in ev sahipliğinde bugün bir aradayız. Bu atmosferde teşkilatımızla birlikte olmanın onurunu yaşıyorum. Allah ülkemizin birlik ve beraberliğini daim etsin. Allah rahmet ayı olan Ramazan ayında ibadetlerimizi, dualarımızı kabul eylesin” dedi.

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz’de, Başkan Gürlesin’e böylesi güzel bir organizasyonda AK Parti teşkilatını buluşturduğu için teşekkürlerini belirterek, “Ramazan ayında duamız Cenabı Allah milletimizi, vatanımızı her türlü sıkıntılardan, düşmanlarımızdan korusun. Türkiye sevdalısı siz dava arkadaşlarımızın yar ve yardımcısı olsun. Birliğimizi ve bütünlüğümüzü bozmaya çalışanlara Allah fırsat vermesin. Birlik ve beraberliğimiz pekiştiği organizasyona katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Zekican Şenkaya