Ramazan ayı dolayısıyla ilçe ilçe gezerek vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, Acıpayam ilçe teşkilatının düzenlemiş olduğu programda vatandaşlarla buluştu. 
İftarda Acıpayam’lı vatandaşlarla birlikte orucunu açan Güngör; “Ramazan ayı birlik ve beraberliğimizi perçinlediğimiz bir aydır. Böyle bereketli bir ayda ilçe teşkilatımızı ziyaret ederek orucumuzu açtık.” dedi. 

“Birlik ve Beraberlikten Kuvvet Doğar”

İftar programının ardından vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet eden Güngör; “Ramazan ayında ilçe teşkilatımız ve vatandaşlarla birlikte orucumuzu açtık. Birlik ve beraberliğe en ihtiyaç duyduğumuz bu zamanlarda Acıpayam halkının desteklerini yüreğimizde hissettik. Toplumun her kesimi ile bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Bugün ki iftarımızı AK Parti Acıpayam İlçe Teşkilatımızla birlikte yaptık. 
İlçe Başkanımıza ve yönetimine, Belediye Başkanımıza, Belediye Meclis üyelerimize, Kadın ve Gençlik Kolları başkanlarımız, önceki dönem İlçe Başkanlarımıza ve yönetimlerine çok teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlikten kuvvet doğar” ifadelerini kullandı.

Başkan Güngör Acıpayam ilçe teşkilatı ile iftarda bir araya geldi

Başkan Güngör Acıpayam ilçe teşkilatı ile iftarda bir araya geldi