Merkezefendi Belediyesi’nin araç parkuruna kattığı greyderin test sürüşünü iş makinesi operatörü değil Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu yaptı. Başkan operatörlerlere taş çıkartarak, iş makinesini kullandı. 


Merkezefendi Belediyesi makine parkını güçlendirmek için atağa geçerek,yeni greyder aracını bünyesine kattı. İş makineleri başta olmak üzre araç parkurunu genişleten Merkezefendi Belediyesi, yeni alınan greyderle ilçe sınırlarında daha hızlı ve verimli çalışmalar yürütülmesi hedefliyor. 
Devlet Malzeme Ofisi’nden aralıklar halinde hizmet araçları alan Merkezefendi Belediyesi, daha önceki süreçte 2 adet kazıcı yükleyici, 1 adet asfalt silindir, 2 adet damperli kamyon teslim alınmıştı. Ekipman olarak da; asfalt kesim aleti, kompresör,  elle kumandalı silindir ve parke taşı kesme makinalarını makine parkı bünyesine katmıştı. Bu gün de araç filosuna 1 adet greyder ilave etti.

TEST SÜRÜŞÜNÜ BAŞKAN YAPTI
Merkezefendi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü deposunda teslim alınan yeni greyderi ilk test eden ise iş makinesi operatörü değil Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu bizzat kendisi yaptı. Operatörle uzun süre greyderi deneyen Subaşıoğlu, aracın performansından ise memnun kaldı. 
Yeni alınan greyderle Merkezefendi İlçesinde yapımı devam eden alanlarda ve çalışmalarda kullanarak işleri daha hızlı bitireceklerini söyleyen Subaşıoğlu, “Merkezefendi Belediyesi olarak makina parkımızı tamamlamaya devam ediyoruz. Yeni makinalarımızı bünyemize katmaya devam edeceğiz. Bugün de yeni greyderimiz geldi ve teslim aldık.  Devlet Malzeme Ofisinden aralıklar halinde teslim alınan araçlar ile belediyemizin çalışmaları daha rahat ve hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilecektir” dedi.