HABERDENİZLİ.COM

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, muhtarlar günü ile ilgili yayımladığı mesajda şunları söyledi: "Devletimizin hemşehrilerimize ulaşması noktasında her zaman en ön saflarda olan muhtarlarımız, halkımızın kendi içlerinden biri olarak her türlü sorun, sıkıntı ve taleplerini rahatlıkla ilettikleri temsilcileridir. Mahallelerimizin adeta gözü, kulağı olan, milletimizin güzide temsilcisi muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar gününü tebrik ediyorum” dedi.

Başkan Filiz mesajının devamında şu ifadelere yer verdi:

"Muhtarlarımız; vatandaşlarımız ile devletimiz arasında bir köprü vazifesi görerek, kamu hizmetinin mahallelerimize hızlı ve etkin bir şekilde ulaştırılmasında mühim bir görev üstlenmektedirler.

Siyasi hayatı boyunca demokrasinin yerelden başladığına ve büyük devlet olmanın yolunun yerelden geçtiğine inanan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, her fırsatta muhtarlığın önemine vurgu yapmaktadır. Muhtarlarımız AK Parti hükümetlerimizin reformları sayesinde hak ettikleri konuma getirilmiştir ve yerel demokrasinin güçlenmesi adına önemli adımlar atılmıştır. 19 Ekim gününün ‘Muhtarlar Günü’ olarak belirlenmesi, son dönemde yapılan iyileştirmelerin artarak devam etmesi; devletimiz ve hükümetimizce, en küçük mahalli hizmet birimi olarak muhtarlarımıza verilen önem ve değerin göstergesidir.

Bizim için hizmetlerin vatandaşlarımıza hızlı bir şekilde ulaştırılması için gerek planlanması, gerekse hayata geçirilmesi aşamalarında, doğru hizmeti götürebilmek için muhtarlarımızın görüş ve önerileri her zaman vazgeçilmez olmuştur ve olacaktır.

Mahallelerin gelişimi ve değişimi hususunda çözüm ortaklığı yapan ve yakın mesai arkadaşlarım olarak gördüğüm muhtarlarımıza emeklerinden ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle demokrasinin seçilmiş neferi olan muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutluyorum. muhtarlarımızdan ebediyete göç etmiş olanlara Yüce Allah’tan rahmet, hayatta olan muhtarlarımıza sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.”