Haberdenizli.com

Eğitim-Bir-Sen  1 Nolu Şubenin Kasım ayında yapacağı 6. Olağan kongresinde adaylığını açıklayan Feyzullah Öselmiş’e Yönetim Kurulu üyeleri Hakan Gündüz, Erdoğan Karadirek ve Yasin Şamlı’dan sonra Mekezefendi ve Pamukkale ilçe yönetimleri de eksiksiz katıldıklarını ilan ettiler.

Yan yana gelerek heybeti, birlik olarak bereketi kucakladıklarını belirten Başkan Adayı Öselmiş, "Güçlü bir sendika için yeniden zirveye yolculuğumuza İl Yönetim kurulunda Başkan Yardımcısı olan arkadaşlarımız Hakan Gündüz, Erdoğan Karadirek ve Yasin Şamlı’dan  sonra  merkez ilçelerimiz olan Mekezefendi ve Pamukkale ilçe yönetimlerinin  eksiksiz katılımı gücümüze güç katmıştır" dedi.

Özlük ve özgürlük mücadelesi için sorumluluk almaktan hiçbir zaman geri durmadıklarını belirten Öselmiş şöyle devam etti;  ‘Gücünü örgütten alan sendikal anlayış içerisinde seçim sürecini devam ettiriyoruz. Sendikamızın ilimizde yetkili ama etkili olamaması nedeniyle çıkmış olduğumuz bu yolda emek ve gönül veren teşkilat üyelerimizin bizlere katılımı devam ederek, emin adımlarla yolumuza devam edeceğiz. 

Öselmiş; Tüm teşkilat mensuplarımızın özverili çalışmalarıyla 5 bin üyeye ulaştırdığımız sendikamızı, nitelik olarak da aynı noktaya çıkarmak istediklerini belirterek; “Geçmişe sadık, geleceğe açık, üyesiyle bütünleşik bir anlayış ile sendikamızı “Yeniden Zirveye” hep birlikte çıkaracağız” dedi.