İzmir'de evinde tabancayla başından vurulmuş halde bulunan kadının cinayet şüphelisi olarak aranan bir yıl önce boşanıp daha sonra tekrar evlendiği kocası yakalandı.
Olay, pazar günü saat 01.00 sıralarında Karabağlar ilçesi Zaim Ağa Caddesi’nde bir evde meydana geldi. Çevredekiler silah sesi duyunca polise haber verdi. Adrese gelen polisler, kapıyı çaldı fakat açan olmayınca çilingir yardımıyla içeri girildi. Eve giren ekipler, mutfak girişinde başından vurulmuş halde Fatma İ.’nin (57) cesediyle karşılaştı. Olay yeri inceleme ekiplerinin incelemesinin ardından talihsiz kadının cesedi otopsi için morga kaldırıldı.
Mahalle sakinleri, Fatma İ.’nin bir yıl önce boşandığı fakat daha sonra tekrar evlendiği kocası İ.İ. (59) ile sık sık tartıştığını öne sürdü. Olay günü oturdukları evi satan çiftin ayrıca Antalya'da yaşayan bir kızlarının bulunduğu öğrenildi. Cinayet şüphelisi olan talihsiz kadının kocası İ.İ, İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği’nin çalışması sonucu Buca’da yakalanarak Bozyaka Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi. Zanlının işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.